Gra na święta
Po pierwsze, życzę wszystkim wesołych świąt :) Po drugie, potrzebuję jakiegoś fajnego tytułu, który zajmie mnie na jakiś czas - jutro jadę do rodziny za miasto i pewnie utkniemy tam na dwa dni. Jak już wszyscy popiją i pójdą spać, nie będzie czym się zająć. Myślałem, żeby wziąć xboxa, ale to przesada. Mój netbook potrafi uciągnąć Torchlighta, ale to wciąż netbook, więc nie wyjeżdżajcie mi tu ze Skyrimem :) Także proszę, polećcie coś ciekawego.
Pij też, nie bądź pi*da. :D
Masz jakiś konkretny gatunek, w który chcesz grać? i czy to ma być nowa gra, czy bardziej coś z klasyki?
ws - Wiadomo, tylko ja w przeciwieństwie do reszty rodziny mam w zwyczaju chodzenie spać o 3 :) Sam pić nie będę jak wszyscy zasną, dlatego szukam rozrywek :) Ogólnie cieszę się na ten mały wyjazd, bo zawsze panuje rodzinna atmosfera, od samego obiadu kulturalnie leje się alkohol, potem gramy w kości albo w kanastę i jest bardzo wesoło.
rzaba - nie mam pojęcia na co mam ochotę, shootery raczej odpadają ze względu na rozmiar sprzętu. Cała reszta do rozważenia.
Ok, nie doczytałem...
Dark Messiah of Might and Magic - Skyrimopodobne , choć liniowe , ale jeśli nie grałeś - warto....
również polecam Dark Messiah, prócz tego Civilization 4, Tomb Raider Legenda, HoMM V, Splinter Cell 1-3, Syberię, Sam & Max sezon 1, , PoP Dusza Wojownika, Morrowind, Drakensang, Resident Evil 4...
Jak na netbooka to jakieś mniejsze gierki typu Crimsonland, Braid, czy gry z "Big Fish Games" np. Midnight Mysteries.