Gra na hardkorowe sesje w coopie na splitscreenie

Forum Gry Akcji
Odpowiedz
21.11.2013 23:49
PS3fan
1
odpowiedz
PS3fan
87
Generał

Gra na hardkorowe sesje w coopie na splitscreenie

Hej,
poszukuję. jakiejs dobrej gry na Ps3 do coopa na splitscreenie. Najlepiej FPS, chociaż niekoniecznie. Zależy mi na tym, żeby gra miała dosyć wysoki poziom trudności (jednak oczywiscie nie jakiś absurdalny). Lubimy z kolegami wyzwania, a wszelkie misje specjalne w CoDach juz nam się znudzily :P Bardzo mile widziane elementy współpracy między dwoma graczami. Co myślicie o Payday 2? I co jeszcze byście polecili?

22.11.2013 04:34
HieN
2
odpowiedz
HieN
62
Prelude

Polecam Army of Two: 40th days

22.11.2013 10:35
Cobrasss
3
odpowiedz
Cobrasss
212
Senator

:D Powodzenia w ukończeniu etapów Dynasty Warriors 7 na chaosie, praktycznie jeden cios i już koniec.

PS Dont Pursue Lu Bu!

22.11.2013 11:03
Selman
4
odpowiedz
Selman
175
Generał

Borderlands 2

przechodzimy z kumplem od czasu do czasu na normalu i już są jakieś trudniejsze momenty, bynajmniej polecam

22.11.2013 11:16
5
odpowiedz
Spe-S---dow
119
Legend

Dragon's Crown?
Demon's Souls?

22.11.2013 11:19
shubniggurath
6
odpowiedz
shubniggurath
128
kocham gluty

Zdecydowanie Borderlands 2 :)

23.11.2013 12:29
PS3fan
7
odpowiedz
PS3fan
87
Generał

W sumie bardziej chodzi mi nie o kampanię w coopie a bardziej o pojedyncze misje, cos w stylu tych misji specjalnych czy survivalu w CODach. Ma byc szybko, intensywnie i niezbyt długo (w sensie ze misje nie maja byc bardzo długie, ale jak najbardziej moze byc ich dużo). Najlepiej tez zeby nie byly jakies mocno powiązane fabularnie. Najlepszym przykładem sa tu właśnie misje specjalne z MW2. Nie chodzi o absorbującą kampanię czy ciekawą fabułę, bo od tego jest singleplayer według mnie. A jak koledzy przychodzą to ma być ciekawie :D Co myślicie o tym PayDayu 2? Dobrze pasuje do moich kryteriów?

Forum Forum Gry Akcji
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl