Gra na hardkorowe sesje w coopie na splitscreenie
Hej,
poszukuję. jakiejs dobrej gry na Ps3 do coopa na splitscreenie. Najlepiej FPS, chociaż niekoniecznie. Zależy mi na tym, żeby gra miała dosyć wysoki poziom trudności (jednak oczywiscie nie jakiś absurdalny). Lubimy z kolegami wyzwania, a wszelkie misje specjalne w CoDach juz nam się znudzily :P Bardzo mile widziane elementy współpracy między dwoma graczami. Co myślicie o Payday 2? I co jeszcze byście polecili?
:D Powodzenia w ukończeniu etapów Dynasty Warriors 7 na chaosie, praktycznie jeden cios i już koniec.
PS Dont Pursue Lu Bu!
Borderlands 2
przechodzimy z kumplem od czasu do czasu na normalu i już są jakieś trudniejsze momenty, bynajmniej polecam
W sumie bardziej chodzi mi nie o kampanię w coopie a bardziej o pojedyncze misje, cos w stylu tych misji specjalnych czy survivalu w CODach. Ma byc szybko, intensywnie i niezbyt długo (w sensie ze misje nie maja byc bardzo długie, ale jak najbardziej moze byc ich dużo). Najlepiej tez zeby nie byly jakies mocno powiązane fabularnie. Najlepszym przykładem sa tu właśnie misje specjalne z MW2. Nie chodzi o absorbującą kampanię czy ciekawą fabułę, bo od tego jest singleplayer według mnie. A jak koledzy przychodzą to ma być ciekawie :D Co myślicie o tym PayDayu 2? Dobrze pasuje do moich kryteriów?