GOL przymula. Znowu...
Coś GOL znów zwalnia. Czyżbyśmy mieli za niedługo zobaczyć tak bardzo oczekiwane zmiany?
PS. mój Internet jest ok - tylko GOL mi przymula.
Miałem sen ze na Golu było PW , moze jakies zmiany beda..
U mnie OK.
[5] -> mnie też przed momentem na chwilę przyspieszył, ale teraz znowu zwolnił.
A PW? Fajna myśl.
[9] -> podniecamy się, bo tu tego nie ma, a jako, że imho to forum ma najfajniejszy klimat(użytkowników itp), to się nie przenoszę.
Nawet z publikacją posta jest problem, mam nadzieje że za którymś razem jak odświeżę stronę(bo od zamulania wyskoczy błąd) to zobaczę już zaktualizowany serwis.
Prze Ziomy Jesteśmy.
U mnie wszystko działa sprawnie. PW przydałoby się...A ty gruby idź sobie na jakieś "normalne" forum!
Mnie działa bardzo dobrze.
A PM rzeczywiście by się przydały i... To chyba wszystko co tu mi potrzeba. ;P
Z czasu przymuli, ale dziś tego nie czuję. GOL zawsze przymula, więc kogoś to dziwi? Ja teraz nawet nie zauważam, czy normalnie chodzi, czy go zamula. Bo jedno i to samo. A te zmiany to... Nadchodzą, szykujcie się.... Buahaha, gdzieś, ktoś wspominał, że przy początku 2012 roku mają być zmiany. Zapewne poczekamy jeszcze z rok, dwa. Chodź szczerze ja nie narzekam i mam gdzieś te zmiany. Jedynie co mnie zastanawia, to opier......e się tvgry i wstawianie materiałów na zasadzie jak się chce i kiedy się chce, czyli ''dziś wstawimy jeden, jutro może dwa, a pojutrze może nic''. Krzysiek na to ''Spoko ziom, jest gitarka''. Wczoraj zapewniał, że będą przez te dni uzupełniać brakujące materiały itp. A dziś jakiś za przeproszeniem zasrany flesh dali, zamiast porządnego gramy.