Gears of war 3 Beta
Witam i pozdrawiam internautów. Interesuje mnie sprawa dedykowanych serwerów ponieważ 18 kwietnia serwery działały i grało się wyśmienicie a teraz gdy serwery są offline gra jest zakładana przez tzw. Hosta, który ma przewage i stąd moje pytanie czy ludzie z epica mają zamiar je włączyć i jeśli tak to kiedy czy zamierzają zrobić z tej gry (za przeproszeniem) kolejne gówno dla cwaniaków co dostają hosta i myślą że maja tzw. skilla. PS: Sawed-off to jest jakaś parodia.
S Off w dobrych rękach to maszyna do zabijania na 1 strzała można nawet 5 na raz zabić :] effect hosta był w każdej części :]
Jak dla mnie sawed-off powinien być dostępny dla ludzi co maja problem z wzrokiem i powinien być wydawany ludziom którzy prześlą papiery do epica że są ślepi przecież ta strzelba to ma celownik na całą szerokość telewizora. Dla mnie to jest padaczka grać tym tylko po to żeby podejść do kogość strzelić i uciekać przez całą mape żeby przeładować albo siedzi ci taki za ścianą czeka z dwururą aż przejdziesz. A masz jakieś info kiedy serwery włączą ?
Dla mnie to jest padaczka grać tym tylko po to żeby podejść do kogość strzelić i uciekać przez całą mape żeby przeładować
No wybacz, ale ty to jakaś lama jesteś.Nabiłem wczoraj ponad 50 killi z dubeltówki i jakoś nie uciekałem na koniec mapy by przeładować.
albo siedzi ci taki za ścianą czeka z dwururą aż przejdziesz.
Wystarczy granat dymny, doskok i bum headshot.
Artilio nie wiem czy grałeś w poprzednie części Gow-a ale zastanów sie jaki to ma sens grać dubeltówką nie ma ani walk na szoty ani jakiś taktyk po prostu podchodzisz do typa i bach nic ciekawego bo gość sie nie odbija nic tylko patrzy podejść i cie jebn*ć a co do typa za ściana pisałem że campi skąd mam wiedzieć niby że jakiś flet chowa sie za ściana co mam na każdy róg smołka rzucać ? A wiesz kiedy serwery bedą działać i na których trybach ranked/public ?
Jak to nie ma walk na shoty?Pierwszy lepszy mecz GoW2 i większość walk to bliski dystans i shoty.
To jest temat o GoW 3 Beta
Obejrzyj sobie montaże z Gow 1 z pc :] Sam grałem w GoW pc przez 6 miechów regularnie. I walka skupiała się tylko na szotach. Tylko w egzekucji były używane lancery ( oczywiście łuk i snajpera była na każdej mapie pożyteczna) w celach taktycznych ... A w innych trybach używanie lancera to n00bostwo
No wiem że girsy to walka na szoty ale w 3 odsłonie jest stary szotgan i dwururka i pisze że dwurura to jest broń dla nooba i że walki z gnaszerami to jest coś co charakteryzuje girsy a nie że podchodzisz do typa bez odbijania i go ściągasz jednym strzałem z dwurury.
Człowieku grałeś w poprzednie girsy?W 2 gnasher był równie zabójczy z bliska co dubeltówka.
W 1 gnashem można było zabić max 2osoby , które były bardzo blisko siebie za to SoF może 1 strzałem rozwalić wszystkich w promieniu ok. 4 metrów . Ogólnie wszystko można nazwać n00bieniem , campienie, wypad z szotem na ogromną mapę , brak umiejętności s3lania