Chciałbym kupić sobie lepsze Durexy (inne się nie sprawdzały nigdy), najlepiej jakieś z serii Fetherlite, najwygodniej by mi było w stolicy. Na początek tak ze 30 sztuk, widzę, że w Tesco można tyle dostać za jakieś 120 zł (paczka 10 po 39,99 zł), wyrwę gdzieś taniej? Nie ukrywam, że nawet nie wiem czy to dobra cena, bo dotąd sporadycznie korzystałem z prezerwatyw (ale te wspominam najlepiej). Jeśli taniej = różnica 5 czy 10 zł, to nawet nie chce mi się latać. Allegro odpada, bo cholera wie co tam sprzedają, chyba, że ktoś ma jakiś sprawdzony shop ze stolicy.
Dziękówka.
3 dowód chcesz ale nawet jak bym ci wysłał i tak byś nie uwieżył
proroku z gola
Miesiąc będę na totalnym zadupiu z kobietą, więc te 30 to nie jest żaden wielki wynik.
a na allegro nie możesz sprawdzić po ilę stoją ?
jak nie wiesz po ilę najtaniej
a to już połowa sukcesu
Jak będziesz kupował to uważaj na dziurawe albo za luźne prezerwatywy hahahahaha
spoiler start
S E K S S Z K O D Z I
spoiler stop
Mozesz napisac czemu inne sie nie sprawdzaly? Powaznie pytam? Mniejsza satysfakcja ze stosunku? Pekały?
Zawsze patrz, czy te tańsze Durexy nie mają gdzieś napisane "prezerwatywy watykańskie".
http://www.youtube.com/watch?v=k4HcQGd81hQ
hmm po pierwsze dziwny wątek jak na forum o grach....nie lepiej napisać na jakimś innym bardziej bliskim takim tematom:D
a po drugie na tym wolałem nie oszczędzam wolałem dać te pare złotych więcej i nawet w aptece kupić a nie w jakimś tanim sklepie gdzie nie wiadomo jak oni je przetrzymywali może leżały w gorącym magazynie przez miesiąc albo na słońcu
najlepiej to niech zacznie jeść tabletki:-] seks z gumką traci dużo w porównaniu z seksem bez:P
b212 - Najtaniej poza allegro (które mi na forum odrodzono ^^) znalazłem ostatnio w Rossmanie - ceny dokładnie nie pamiętam ale coś koło 25zł za 12 sztuk.
Teraz reszta szczeniactwa i upośledzonych 40-latków może wrócić do zabawnych żartów, nie przeszkadzam.
Rossman, za 12 sztuk 32 zl jakos :) Albo carrefour za 12 sztuk 29 zl, ale w markecie wiadomo, troche strach kupowac :)
Hurtownia w Holandii 12 szt Durex Fetherlite sprzedaje po 7,49 euro (dostawa wewnątrzwspólnotowa bez VAT).
Licząc euro po 4.33 i doliczając VAT wychodzi po prawie 40 zł i taka cena wg mnie jest dobra.
Możesz kupić taniej o parę złotych, ale jeśli znajdziesz dużo taniej od jakiejś dziwnej firmy to bierz pod uwagę ryzyko. W marketach myślę że można bez ryzyka kupować, jeśli zafoliowane i folia nie uszkodzona :)
Wielkie dzięki, w takim razie pójdę do Rossmana, Azzie, robisz w biznesie gumowym? :)
Kiedys dzialalem w biznesie wibratorowym, niestety porazka, zostaly mi mile wspomnienia, loginy do hurtowni i pol garazu wibratorow, dildo, bielizny itp.
Jak do kogos ide z prezentem to kazdy wczesniej juz wie czego sie moze spodziewac :)
Dodam jeszcze ze na gumkach jest b slaby zarobek. Zwykle cena rekomendowana to 200% ceny hurtowej, w gumkach grosze a jeszcze markety robia ostra konkurencje...
Szczerze to nie wiem czemu Durexy sa az tak drogie, ale ferherlite tez uwazam za najlepsze :)
azie128
a kontakty czy hurtownie długo musiałeś szukać ?
i ile musiałeś kupić ze 100 szt ?
Hurtownie sa do znalezienia w sieci, oni tez szukaja klientow wiec wcale sie nie ukrywaja ani nie trzeba miec znajomosci. W Warszawie znam dwie, ale nie pamietam hasla do ich systemow :)
Aby dostac loginy trzeba miec firme i wyslac do nich dokumenty rejestrowe.
Minimalne zamowienie jest wg kwot calkowitych, mozna brac pojedyncze sztuki (tzn pojedyncze opakowania np 12 szt) ale trzeba miec kwote np 100 euro.
Ostatnio te mnimalne kwoty sie poobnizaly, ktoras z hurtowni chyba calkiem je zlikwidowala, ale nie wiem czy nie wprowadzila zwyzki cen za male zamowienie. Generalnie to kryzys i w tej branzy, szczegolnie ze rynek w Polsce dla tej branzy to tragedia w porownaniu np z Niemcami. Jestesmy 100 lat za muzinami jesli chodzi o klientele :) na tym niestety poleglem...
Co do zarobku, przypomniała mi się Barcelona. Wszedłem do apteki, poprosiłem o prezerwatywy i kazali mi za nie zapłacić 120zł. o0 Mus to mus, ale romantycznej kolacji już nie było. :D
Ja od dawna kupuję na allegro, od razu w większych ilościach. 30 sztuk z przesyłką powinno wyjść koło 50zł.
EDIT: Przesadziłem, da radę kupić za ~30zł + przesyłka. Nie bój nic, jakościowo nie zauważyłem różnicy od sklepowych. Przebitka w aptekach/sklepach jest OGROMNA.
no tym nie wolno oszczędzać :P W ogóle to poszukuje Durex RealFeel, wiecie gdzie są w Wawie? Sprawdzałem w 26 aptekach i nic;/
W Biedronce właśnie jest promocja, 5,99 za 3szt Durexów, są różne rodzaje :)