Fifa 13 Crash przy zdjęciu messiego i nie można odczytać profilu

Forum Gry Sportowe
Odpowiedz
28.08.2013 14:21
1
odpowiedz
lukos124
14
Chorąży

Fifa 13 Crash przy zdjęciu messiego i nie można odczytać profilu

Siemka,mam dużo problemów z FIFĄ i może ktoś z was zna jakieś rozwiązanie

Na początku miałem problem że gra crashowała się przy zdjęciu Messiego i wywalała do pulpitu.Zrobiłem tak jak na wielu forach pisało czyli ustawiłem replay.bin tylko do odczytu czy jakoś tak.

Teraz już ładnie nic nie crashuje i mogę spokojnie założyć nowy profil i wybrać ulubioną drużynę.
I teraz najgorszy jest problem z odczytywaniem.Kiedy wbyieram już stworzony profil wyskakuje mi okienko o jakiś opcjach autozpaisu i czy się zgadzam czy coś takiego i mam do wyboru tylko guzik "OK" ale gdy go klikam nic się nie dzieje(nie jest to wina pada bo sprawdzałem już na 3 i każdy był wpięty w inne gniazdo USB).A nawet jeśli już stworzyłem profil i wybrałem sobię opcje Ultimate Team wybrałem Turniej Online i wyskoczyło okienko z informacjami gdzie było napisane że w tym rogu jest złota a w innym coś tam i była informacja żeby przewinąć dalej guzikiem "X" kilkam go i znów nic.

Pomocy!!!

Forum Forum Gry Sportowe
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl