Far Cry 3 a coś podobnego ?

Forum Gry Akcji
Odpowiedz
15.03.2013 22:59
1
odpowiedz
Janusz87
6
Chorąży

Far Cry 3 a coś podobnego ?

Far Cry a coś podobnego ?
Witam po paru tygodniach przygód , przeszłem tą super gierke. Dodam ze w gry nie grałem od paru lat od kąd kupiłem nowego kompa to była 1 giera w jaka grałem. Mam też fife 2013 ale to juz nie to czego chce. Jakie macie propozycje dobrych gierek w podobnym gatunku do Far Cry 3 czyli strzelanki przygodowe ? Jakieś pare lat temu grałem w Medal Of honor i Cal Of Duty dopóki szły mi na kompie i były niezłe. Ale teraz widze ze gry sa o wiele ciekawsze. Czy te tytuły też poszły z biegiem czasu ?

15.03.2013 23:10
2
odpowiedz
zanonimizowany758948
44
Generał

Call of Duty to obecnie tasiemiec, są inne, lepsze gry godne uwagi;
Medal of Honor zostało zawieszone, ostatnia część która wyszła (Warfighter) była bardzo słaba.

Podobne do Far Cry 3 to z pewnością pierwszy Crysis. To nie sandbox ale mapki są baaardzo duże.
Najbardziej podobny jest Skyrim ale to RPG fantasy.
Jeżeli interesują cię "piaskownice" strzelanki trzecioosobowe to warto zagrać w The Saboteur i Mafię 2.

15.03.2013 23:13
Fee
3
odpowiedz
Fee
32
syf
Forum Forum Gry Akcji
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl