Fajna wyścigówka, z chociaż dość dobrym modelem wypadków (parametry kompa w opisie)
Stary blaszak :P
k.graf. GeForce 9600GT
Proc. Dual core 2.50GhZ
Ram 4gb
Win7 64bit
Chodź co do tych wymagań nie mam pewności, tak piszę, ale metro last night (potrzena karta gtx280 chyba) mi spokojnie poszła na średnich. Podawać gry także z trochę lepszymi wymaganiami, ale bez przesady.
Gry z serii FlatOut?
Gra z najlepszym modelem wypadków jaka kiedykolwiek powstała (silnik z fizyką ciał miękkich) to BeamNG Drive.
Niestety jest to gra niezależna w bardzo wczesnej fazie rozwoju i jedyne co można robić to bawić się rozwalając samochód o otoczenie, bo wyścigów żadnych na razie nie ma. Jest demo, ale twój komputer raczej tego nie uciągnie.
Z drugiej strony, skoro twierdzisz że ci Metro śmiga na średnich, to znaczy że dla ciebie 15 klatek jest płynne... :P
Inna zapowiedziana gra (od twórców FlatOut) z efektownymi wypadkami to Next Car Game (chyba tymczasowy tytuł). Co prawda nie będzie ona miała tak zaawansowanej technologii zgnieceń, jak w BeamNG Drive, ale za to będą efektowne wyścigi z dużą liczbą samochodów.
O nie nie. Widziałem napis - 35FPS. No chyba że wtedy soczewki nie założyłem. +7 na jedne oko ma swoje minusy...