Witam
Nieustannie zbliża się dzień matki, w tym roku chciałbym kupić matuli coś innego niż kwiatka czy czekoladki coś bardziej pożytecznego czy oryginalnego jednak nie mam żadnego pomysłu.. widziałem kiedyś coś takiego jak wanienka masujaca stopy jednak nie moge tego nigdzie znalesc.
Moze wy macie jakies sprawdzone prezenty na takie okazje ?
Z gory dziekuje za pomoc.
Ważna jest sama pamięć, a nie prezent. ;)
Gandalf prosze Cie idz trollowac do innego tematu i tam rozpaczaj, ze Ty akurat masz dwoch ojcow. Temat jest calkiem powazny i mam nadzieje, ze ktos mi pomoze.
Dzieki za link ;) zaraz zabiore sie do przegladania.
Ile pieniędzy? Jakiś przedział cenowy, czy fundusze nieograniczone? ^^
[5]
Dokładnie. Niedziela popołudnie, a ty ludzi straszysz.
[4]
Bardzo przepraszam i nie życzę sobie sugerowania, że mam dwóch ojców. ;)
Racja, znowu stres z prezentem na dzien Matki...
A na dzien ojca? Jakieś pomysły?
To ci powiem że ręczniki, jakaś pościel albo coś w ten deseń to dobry prezent awaryjny.
O, dla Taty zawsze piwko i skarpety
Może dobra książka? Ja wiem ze to nie jest nic oryginalnego ale zawsze przydatne - imo to najlepszy prezent na kazdą okazję - na pewno wiesz co twoja mama lubi czytać
[15] Ty się znasz. Tylko to: http://www.youtube.com/watch?v=X0DeIqJm4vM
To powinno rozwiązać problem z [1].
kup diablo 3 niedawno wyszło
Jak co roku to samo
4xVita Buerlecithin
1xBittner
4xAmol
Wiem ile to razem kosztuje, wisi mi to, matke mam tylko jedną... a jak większosc matek cwaniara jedna oszczedza na swoim zdrowiu raz ze lekarstwa drogie a dwa kazdy z nas taki cwaniaczek jest... przewaznie jak cos nie tak to zwlekamy by isc do lekarza.
Kwiatków nie chce bo więdną a kieckę sama sobie kupi... ja bym chciał by była na slubie swoich wnuków przy jednoczesnym w miarę dobrej kondycji psychicznej i fizycznej.
Przy okazji roznych swiąt, urodzin, imienin staram się zawsze kupic 2-3 dobre mascie rogrzewające bo wiem ze są drogie a ma problem z kregoslupem, stawami itd.
haha jakie boldy :D
Ale gandalf z drugiego posta ma rację, ważna jest pamięć i szczere podziękowanie i życzenie zdrowia :)
Ciekawym prezentem dla Mam, które są bardziej delikatne bądź mocno zabiegane, może być zeszyt do praktyki wdzięczności.
Taki zeszyt może być dobrym powodem, aby trochę wyhamować, zwolnić i oddać się refleksji w pozytywnej aurze.
Produkt ten można dodatkowo połączyć z pięknym kubkiem, ulubioną herbatą bądź miłym kocem.
Podaje swoją propozycję, ale na rynku może być wiele takich opcji.
[link]
Osobiście zgadzam się również ze stwierdzeniem, że pamięć jest bardzo ważna, ale ważny jest również czas i uwaga. Dlatego warto tego dnia spędzić dzień z mamą (odłożyć telefon) i porobić wspólnie coś fajnego (tak, oglądanie TV też może być fajne) :)