Dzielenie konta ps3 z opcją online

Forum PlayStation
Odpowiedz
25.04.2013 18:27
1
odpowiedz
HBKwowo
4
Junior

Dzielenie konta ps3 z opcją online

Witam,

Podam wam przykład jak to jest, a wy go ocenicie. Mój kolega ma konto na którym ma bfa 3 z opcją online i fife10, on w tego bfa prawie nie gra, za to dosyć często gra w fife 10, więc wpadlismy na pomysl z dzieleniem konta.

Teraz nie wiemy, czy jest to możliwe do wykonania żeby on mi po prostu dał dane do zalogowania i ja bym na mojej konsoli się zalogował na jego konto, on jednoczesnie na swojej i w dodatku z możliwością taką, że on gra w fife a ja w bfa w jednej chwili na tym samym koncie ?

25.04.2013 18:40
2
odpowiedz
zanonimizowany145641
203
Legend

Nie mozecie byc JEDNOCZESNIE zalogowani na to samo konto. Nie powinno byc jednakowoz problemu z graniem na swoich wlasnych kontach. jesli aktywujesz sobie jego konto z online passem do bf3, w teorii (i na 70% w praktyce) powinienes miec mozliwosc grania w multi na SWOIM koncie w jego gre.

Pozostaje pytanie czy kolega pozycal komus juz swoje dane do konta. Bo jak tak, to moze Ci sie nie udac aktywowac jego konta na twojej konsoli.

Forum Forum PlayStation
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl