Dying Light

Forum Gry RPG
Odpowiedz
06.03.2015 19:33
Marcin19PL
😉
1
odpowiedz
Marcin19PL
29
Konsul

Dying Light

Bardzo mi się pobada ta gra mimo że za garami typu horror mi nie przypadają do gustu to zaryzykowałem i muszę powiedzieć że jak wpadła w moje ręce mogę a racze muszę powiedzieć że to gra w której ząbiaczki czyhają
tu i tam oraz ten klimatyczny i bardzo otwarty świat który pozestawia wręcz realne konsekwencje gdyby taki wirus naprawdę istniał. Jest jedno ale spadki fps nawet potorfiom mi spaść do 10 fps i dzieje się to dość często i tu w tej sprawie chciałbym się spytać czy macie sposób jakiś by gra nie przycinała się w czasie gry bo próbowałem już ze wszystkimi kombinacjami i jakość grafiki i rozdzielczościami i efekt ten sam .

06.03.2015 19:44
AIDIDPl
2
odpowiedz
AIDIDPl
191
PC-towiec

Masz za słaby laptop i tyle...Jeśli masz oryginalną wersję to powinno się zaktualizować automatycznie do najnowszej wersji tam podobno jest lepsza optymalizacja...A jak to nic nie dało, to wracamy do początku, czyli słaby laptop.

Laptopy do grania w najnowsze gry zaczynają się od 4000zł w górę...

07.03.2015 17:52
Marcin19PL
3
odpowiedz
Marcin19PL
29
Konsul

Podobno nie jest lepsza mój kumpel ma Kompa za 3500tys i też mus się tnie laptopy czy stacjonarne nie mają znaczenia bo aktualizacja niweluje trochę problemów ja doświadczyłem po aktualizacji że są mniejsze spadki fps i ta znacznej polepsza a raczej przyjemniej się gra.

07.03.2015 17:55
4
odpowiedz
Revitor
11
Legionista

Podaj parametry swojego laptopa.

Forum Forum Gry RPG
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl