Driver SF - problem w szóstym rozdziale i save'ami

Forum Gry Akcji
Odpowiedz
13.06.2013 21:45
1
odpowiedz
BvFGefHJR
46
Generał

Driver SF - problem w szóstym rozdziale i save'ami

Może zacznę od uwagi na poliery.

Mam problem w z misją w Driver: San Francisco w zdaje się rozdziale szóstym. Mam wejść do pięciu samochodów i przewieść je do ciężarówek. Za każmy razem brakuj mi jakiś pół minuty. Samochody są kompletnie zniszczone, gęsty ruch uliczny bardzo utrudnia szybkie dotarcie do celu, trzeba jeszcze ucelować do ciężarówki, która zawsze musi być przodem do mnie i szybki ręczny nigdy nie wyjdzie. Mało czasu na orientowanie się na mapie (nie mam ochoty wchodzić do menu). W dodatku przy jednym samochodzie są jacyś kolesie, którzy prowadzą pościg za mną, kilka razy udało mi się im uciec, ale nie udał mi się wygrać z czasem. Jest jakiś trik na to czy muszę być szybszy?

Save gry jest zablokowany do kopiowania... DLACZEGO?

13.06.2013 21:47
bogi1
2
odpowiedz
bogi1
128
The Best in the World

Też miałem z tym zadaniem nie lada problem. Bo kilkunastu próbach się udało. Trochę cierpliwości i się uda

Save gry jest zablokowany do kopiowania... DLACZEGO?

Wydaje mi się, że ma to coś wspólnego z Uplay. Save przetrzymywany w chmurze ?

13.06.2013 21:49
😜
3
odpowiedz
BvFGefHJR
46
Generał

[2] Konsola jest w mieszkaniu bez internetu.

13.06.2013 22:44
Tymbarkus
4
odpowiedz
Tymbarkus
66
ubersok

Jedyny trik jest taki, że najpierw zacznij od "trudniejszych" samochodów - tym konkretnie zniszczonym i tym obstawionym przez tych kolesi.
Do tego przestudiuj mapę i znajdź kompromis pomiędzy odległością a ilością zakrętów. Chciało ci się pisać na forum, a nie chce ci się wchodzić do menu i spojrzeć na mapę?

Forum Forum Gry Akcji
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl