Dragon Age 2 - problem

Forum Komputery
Odpowiedz
21.03.2011 15:38
1
odpowiedz
zanonimizowany714315
111
Legend

Dragon Age 2 - problem

Na tej całej mapie, gdzie są wszystkie miasta i w ogóle mam "dom Gamlana" jest tama taka koperta. Rozumiem ,że mam odczytać jakieś listy ,ale nie wiem jak i gdzie. Tak poza tym nie mam teraz żadnego celu, co mam zrobić? Z góry thx.

21.03.2011 15:56
SULIK
2
odpowiedz
SULIK
270
olewam zasady

niech Ci będzie, że są to miasta ;)

A co do domu Gamlana, to po prostu wchodzisz do domu, i podchodzisz do biurka, na nie dajesz kursor myszki (kursor zmienia się na oko) i klikasz - i czytasz wiadomości.

21.03.2011 15:56
Dym14
3
odpowiedz
Dym14
109
Senator

W domu na biurku poczytasz listy i odblokują ci się questy :O Zresztą gdzie doszedłeś i jeszcze tego nie wiesz? Jak daleko, to zacznij jeszcze raz bo straciłeś sporo questów.

21.03.2011 16:03
4
odpowiedz
zanonimizowany714315
111
Legend
Image

To chodzi o to biurko, list co na screenie? Jeśli tak to najeżdżałem już na nie myszką i nic się nie działo.

edit. To chyba jednak nie jest biurko.. Przynajmniej na nie nie wygląda.

Ok już znalazłem, jest za tym Gamlanem, trzeba było od razu to powiedzieć. Ślepota ze mnie :P

Forum Forum Komputery
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl