Django Unchained. Quentin Tarantino Trailer
http://www.youtube.com/watch?v=1P5_E4ACAFM&feature=relmfu
Nowy film Tarantino. Tym razem western. Trochę ubolewam nad tym trailerem, bo spodziewałem się klimatu raczej jak w filmach Sergio Leone, na których wychował się Quentin. No nic to tylko trailer, a ja do tego reżysera mam zaufanie. Idę w ciemno.
czekam ze spiętymi pośladami :D
Gentlemen, you had my curiosity, but now you have my attention.
CHRISTMAS?! Na co mi to teraz pokazujecie, spać nie będę mógł z niecierpliwości.
Zapowiada się hicior. Po słabym kill billu i świetnym inglorious basterds mam nadzieje że to będzie takie jak to drugie a nie pierwsze ;)
Trailer dobry, ale nie świetny jak tego oczekiwałem. Tak czy inaczej i tak czeka mnie wycieczka do kina, bo wierzę, że na filmie Tarantina się nie zawiodę.
Będzie świetne. Akurat mam się zabrać za True Romance...
Jest kilka filmów, na które czekam dużo bardziej, ale jak już wyjdzie, to zapewne obejrzę. Ostatni film Tarantino faktycznie był niezły.
Świetna zapowiedź. Tarantino, Waltz, DiCaprio i grupa murzynów. Dziki Zachód. To musi być klasyk.
No nie! Z Django zrobili murzyna. Już by sobie oszczędzili tą polityczną poprawność... ;P
Po trailerze można już wywnioskować, że Waltz gra właściwie tę samą rolę w Bękartach (szkoda, bo stać go na więcej).
Mam nadzieję, że Tarantino nakręci porządny western i nie będzie się silił na jakieś pastisze gatunku, bo nie ścierpię kolejnego podniecania się jego fanów nad każdą nieudaną sceną, którą będą interpretowali jako celowy zabieg wyśmiewający konwencję.
spoiler start
hejt na Tarantino, który skończył się na Jackie Brown :P
spoiler stop