DC universe

Forum Gry MMO
Odpowiedz
18.03.2013 20:21
1
odpowiedz
zanonimizowany905366
1
Junior

DC universe

Witam.
Jestem nowy na tym forum i wiem że przebywają tu ludzie z pojęciem :) Więc mam pytanie odnośnie gry
DC universe, a mianowicie chcę się dowiedzieć czy mogę grac razem z kumplem gdy on ma tę grę na PS3 lub ma ją pobraną z głównej strony tej gry, a ja posiadam tę grę na platformie steam. Jestem też otwarty na różne wskazówki odnośnie tej gry. Jestem w niej mowy więc jeszcze dużo o niej nie wiem. Słyszałem że się płaci jakieś abonamenty czy coś w tym stylu i chciałem się dowiedzieć więcej na ten temat, czy gdy będę opłacał tę grę to wtedy będę miał dostęp do jakichś lepszych rzeczy czy coś w tym stylu. Również chciałbym się dowiedzieć kilku rzeczy na temat samej rozgrywki. Wiem że są tam dostępne chyba 3 klasy tank saport i jeszcze jakaś jedna. Chciałbym się o nich dowiedzieć więcej kiedy się je wybiera itp.

18.03.2013 20:36
2
odpowiedz
Child of Pain
198
Legend

Jasne, trzymaj. www.google.com I nie musisz dziekowac :*.

19.03.2013 15:50
3
odpowiedz
zanonimizowany905366
1
Junior

Dzięki tylko że w google nie mogę znaleźć tego czy mogę grać z kolegą który ma DC universe na PS3.

19.03.2013 15:59
hipppciu
👍
4
odpowiedz
hipppciu
63
For Teh Lulz

Najpierw wpisałem "dc universe multiplayer on pc and ps3" a potem kliknąłem w czwarty link:
http://www.gamefaqs.com/ps3/950873-dc-universe-online/answers?qid=308276
Odpowiedź brzmi - nie możesz grać z kolegą.

Znalazłem za pomogą Google. Am I amazing or what?

19.03.2013 16:03
CyberTron
5
odpowiedz
CyberTron
111
Imperator Wersalka

Może kolega nie szukał po angielsku? Nie zmienia to faktu, że odsyłanie go do google gdy zadał pytanie jest żałosnym nabijaniem postów.

19.03.2013 20:33
6
odpowiedz
zanonimizowany905366
1
Junior

Dzięki za odpowiedzi. I tobie CyberTron szczególnie dziękuję za to że stanąłeś po mojej stronie :)

Forum Forum Gry MMO
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl