Darmowa strzelanka bez hackerów? Tak!
Siema.
Trafiłem niedawno na gierkę:
http://http://multigry.gry-online.pl/?GRA=BlackShot
A jako że gram w strzelanki internetowe od czasu CS1.5, czyli ponad 10 lat, to jestem trochę w temacie.
A obecnie jest coraz gorzej z tymi darmowymi.
No ale BlackShot daje promyk nadzieji.
Ja tam do tej pory nie znalazłem nikogo skaczącego w powietrzu, a gra przypomina mi dosyć CS'a.
Tutaj filmik jest:
http://youtu.be/BTegDGwqsOo
Wczoraj ściągnałem i jest super!
Dzięki :D
Mam nadzieje, ze nikt w te linki jeszcze nie wchodzil i nie ma zamiaru?
Swoja droga tego typu zlodzieje sie panosza na forum coraz powszechniej ale pewnie tutejsi admini maja co innego do roboty niz ochrona uzytkownikow? Glupi sie da nabrac to niech cierpi.
Fakt, moj blad. Link do filmiku przyjalem, bez sprawdzenia, jako typowa falszywke jakich juz widzialem sporo na tym forum i nie tylko.
Rejestruje sie junior, podaje linki "ciekawe", kolejny junior sie wpisuje do watku zachwalajac linki poprzedniego. Po raz pierwszy na forum i od razu znajduje gdzies w odmetach ten watek akurat ;)
Bardziej podejrzanie juz to nie moze wygladac ;p
bo to klasyczny model sprzedazy, podstawka za free, bronie / aimboty za oplata.
jedyny problem to, ze ta gra wyglada jak doom 1 z troche lepszymi teksturami
No fakt, przyjalem ad hoc ze takie cyrki robi domorosly 'hacker" a przeciez faktycznie takie wpisywanie sie na forum jako 'wiebliciel" gry to prosta, darmowa reklama.
Zalozyc 2-3 konta i mozna podbijac watek kolejnymi zadowolonymi klientami. ;)
Swoja droga to mimochodem wzialem udzial w tej reklamie podbijajac watek i nawet nie musza uruchamiac kolejnych kont. Ale sie dalem wrobic ^^
Jak widzisz nie każdy musi być oszustem.
Z tego co mówisz, to lepiej używać starych długich linków Youtube, bo te nowe krótkie wyglądają podejrzanie...
A co do BlackShota, wczoraj w niego pykałem.
Więc nie powiesz mi że chwalę grę na wyrost.
NIe mam zwyczaju chwalić czegoś co mi się nie podoba.
Nienawidzę hipokryzji.
Ale ściemniasz... :P
Cóż.
iPhone to też gówno, a jakoś jest to najpopularniejsze gówno na świecie.
Więc wolę moje gówno, niż Twoje gówno.
Przynajmniej moje mi się podoba xD
iPhone nie wygląda jak nokia 3310, a ta gra wygląda jak gra za 15 zł sprzed 10 lat. Równie dobrze możesz mówić że to jest lepsze od Battlefielda 3.
TF2 jest darmowa. Jako, że potrzebuje Steam to hacków tam niema.
Gram w TF2 od jego premiery, zacząłem na piracie później dostałem oryginał. Coś 5lat powinno być. Za cały ten czas realne hacki widziałem może z 3 razy. Dużo większym problem w tej grze są doświadczeni gracze, którzy robią kaszę z zielonych i coraz mniej jest serwerów - noob friendly.
nawet na steam zdarzają się hackerzy ^^
Hacki do darmówek są częstsze, ponieważ hakerzy mogą testować hacki na kolejnych darmowych kontach i je stale ulepszać. Przy płatnych grach ban jest bolesny i stworzenie dobrego hacka może powodować koszty.
Do TF2 i w ogóle gier source oczywiście tez są wszelkiej maści boty (i to niewykrywalne póki nie są upublicznione w sieci). Ogólnie nie ma gry, która potrafiłaby się oprzeć botom, mimo że zabezpieczenia anty-cheaterskiej dochodzą do absurdalnych form łamiących naszą prywatność i bezpieczeństwo systemu (skanowanie pamięci, wysyłanie danych użytkowników na specjalny serwer i ich analiza itd.)
Mi się podoba rozwiazanie koreańskie.
Tam cheatowanie to karane rpzestępstwo.
Rejestrując się w grze, często musisz podać swój numer identyfikacyjny - coś w stylu PESEL.
Cheatujesz? Zapomnij że pograłeś kiedykolwiek więcej, plus zapłacisz za to :D
Jako, że potrzebuje Steam to hacków tam niema
No popatrz, to pewnie Activision cheaterów w MW3 banuje tak dla zabawy, bo jest ich tam coraz wiecej.