Darmowa gra internetowa: Lemonade Stand
Nuda.
Słaba
Totalna nuda...o co tu właściwie chodzi???
cienka...i nudna
Ta gra nie jest taka zła!! Jeśli ktoś zna podobna np. że trzeba coś ugotować niech pisze do mnie na gg : 2684648!! Jedna z podobnych stron gdzie sie gotuje potrawy to www.maggiemarket.com
totalna klapa... o co w tym biega?
Głupia
Nie kapuje tej gry o co w tym chodzi?
nie chce odpacicccccccc
gupie do d##y ten kto wymiślił tom gre to d###l
Ta gra jest jakaś porąbana nie wiem o co wniej chhodzi.A i tak dostała ocene 51%
Posrana jakaś
ta gra jest głupia głupia GŁUPIA!
Nie słuchajcie ich! Gra jest super jeśli się pojmie o co w niej chodzi!
ta gra jest do kitu nie wiadomo o co w niej chodzi i wogule gupia!!! niepolecam
nie słuchajcie nikogo z nich! zgadzam sie z potem ta gra mnie wciągneła na poltorej godziny! buggy ma racje
Bannan jak wto się gra???
ŁoOoOo Jesussss...Ale pOrażka, najgOrsza gra w jaką w mOim krÓtkim i krzywym życiu grałem :| † KiLL mE †
BBBAAADDDZZZIIIEEEWWWNNNAAA!!!!!!!!!
Ta gra jest nieco dziwna muszę przyznać pozatym ze kupujemy cytryny,cukier itp itd nie dzieje się w niej nic więcej
Chociaż gdy ktoś nawet połapie się o co w tym chodzi to jedyna rzecz ktora sie tam dzieje to chodzenie jakis beznadziejnych
ludków? czy kobietek w tą i we wte. To trochę nużące. Cel jest taki żeby zdobyć 100% popularności i satysfakcji u klijentów .
Nie polecam tej gry
Badziewie !! Gorszej gry nie widziałam !! Kwas !! Jak oni mogli takie coś wystawić w ogóle?? O boshe !! Kwasior !! Wstyd !! Obciach !!
spoiler start
potrzebny java
Szkoda gadać :| Gierka do bani
kolejna kaszanka
SłABA, BEZNADZIEJNA, GłUPIA, OKROPIEńSTWO. GRA MA KIEPSKą GRAFIKE. GRA JEST NIECIEKAWA. PROSZę W Tą BEZNADZIEJNą GRę NIE GRAć szkoda czasu. NIE polecam