czy ustawienia ultra w grach to sa najwyzsze???
witam pewnie smieszne pytanie ale nie dla mnie,chce się upewnić>proszę o odpowiedz.
far cry 3
Oczywiście że NIE
Najwyższe są prawie zawsze ustawienia custom, zwykle przez zewnętrzny program lub modyfikację plików - np w takim Skyrim - nie dość że można sobie podbić całą grafikę tak ze 5 razy ponad najwyższe możliwe ustawienia z poziomu gry (np zawartosć komórek/cell ; zasięg horyzontu) to można zmienić WSZYSTKIE tekstury na takie 100 razy ładniejsze (i 10 razy większe niż oryginał, lol)
Ale jak dla ciebie to istotnie Ultra są najwyższe
Jeszcze sa opcje Custom\Wlasne ktore moga byc wyzsze od ultra. W nich mozna ustawic indywidualnie wiekszosc opcji, ktore moga byc wylaczone\niedostepne na ultra.
\\
up: byles szybszy
dzięki bo zaraz wlasnie odpalam FAR CRY 3,sluchawki na uszy i jazda,sredni ze mnie gracz wiec raczej na niskim poziomie będę jechal ale co tam.chociaz dużo już tytulow przeszedłem na niskich ustawieniach ale zawsze,byle była dobra zabawa.hej
ale Ty pytasz o jakosc grafiki czy poziom trudnosci, bo po ostatnim poscie mam watpliwosci... ?
chodzilo mi oczywiście o jakość grafiki.zapytalem by wiedzieć raz na zawsze.odnosnie domin12,forum o grach wiec pytałem,dla Ciebie może wszystko jest zaśmiecaniem forum.o dupie maryni nie gadam.
[9] płacisz tutaj za cokolwiek żeby mu zwracać uwagę? Niech zrobi sobie takich 100 tematów jak ma pytanie dotyczące gry, od tego jest to forum.
Szacunek cycu2003
cycu2003=> trywialne przytoczenie faktu że forum to forum nie zwalnia nikogo z myślenia i nie usprawiedliwia totalnego lenistwa i zawracania dupy tworzeniem tematu które pewniedłużej niż własnoręczne sprawdzenie.
Ty ile konkretnie płacisz by zabraniać ludziom domagania się względnej jako-takiej jakości i przejrzystości wątków na forum?
'ee, jakie sa ustawienia w grze którą zaraz uruchomię'. Tak urwa niech robi pińcet tematów wszyscy będziemy zadowoleni.
Chłopak dopiero sie zarejestrował nie dawno na forum o (UWAGA UWAGA) grach, więc logiczne jest że bedzie zadawał takie właśnie pytania i bywa że są to proste pytania. Nikt od tego nie umarł, nie było gradobicia ani sie nie stało. Sam więcej czasu zmarnowałeś pisząc tego posta a mogłeś coś innego robić...choć widzę ze lubisz ich trzepać całą masę
"Ty ile konkretnie płacisz by zabraniać ludziom domagania się względnej jako-takiej jakości i przejrzystości wątków na forum?"
Nie zabraniam, ale stwierdzenie "zaśmiecasz forum" brzmi jakby były tutaj same mądre tematy a tym bardziej ten wielce obciążał serwery.
pawlo - Po znakach interpunkcyjnych stawia się spację...
A co do wątku to nie jest on jakoś uber-głupi, więc nie widzę powodu żeby zwracać mu uwagę, poza tym sam się nieco więcej dowiedziałem jak to z tym jest, więc .:Jj:. możesz sobie darować.
to nie lenistwo z mojej strony,zawsze pierwsze co to szukam odpowiedzi na necie ale nie raz wbrew pozorom ciezko jest znalesc jednoznaczna odpowiedz.pozdrawiam
Zycie.ZAWSZE znajdzie sie ktos pseudo zyczliwy czy to w robocie,szkole,gdziekolwiek.tak bylo jest i bedzie.