Czy Portal 2 jest wart 130 zł?
Czy warto teraz kupować Portala 2 czy lepiej poczekać jakiś czas aż klucze na allegro będą śmiesznie tanie? Nie chce wydać tyle mamony na byle 10 godzinny singiel, nawet jeśli robiło go studio Valve.
[edit] - no już sporo osób się napatoczyło z zapytaniem czy mam zamiar kupować więc może. A wiesz ile zajmuje singiel a ile coop, tak w godzinach?
Stać, stać, ale zawsze można poczekać troszkę i kupić ten klucz. Zaoszczędzę parę groszy na browca.
Ja nie do końca ufam allegrowym kluczom, więc czekam na promocję na steamie. Uznałem że mogę dać 20$ za portala i czekam co na to steam :D
nie warto
Lepiej kupić WWE^^
Poczekaj az stanieje. Sam sprawdzam allegro, kupie gdy bedzie za 40-50zl.
wojtas - też, ale o wiele bardziej Battlefield: Bad Company 2
Patrząc na konkurencje, to nie warto :)
CENATION - no tak bo ty jesteś za głupi na gry logiczne.
Tak a propo, skoro wolisz BC2 to powinieneś zmienić avatara i stworzyć na ten temat nowy wątek.
CENATION (i cała reszta) - czy ty w końcu zrozumiesz że nie ma takiej gry jak WWE? Jest co najwyżej Smackdown vs. Raw czyli SvR, potem ludzie nie wiedzą o co chodzi.
Mimo tego że gra droga to warto, naprawdę, single dłuższy niż w 1.
Nie.
Już jedynka nie była warta swojej ceny, wątpie żeby w dwójce się coś zmieniło.
Pecet ....
TAK warto - znakomita zabawa - zacytuję siebie:
Co w coopie jest znakomite (w punktach) - ok 5h
1) moment wejścia do nowej komory - i walenie portalami po ścianach i sprawdzenie co sie stanie - w sumie mamy to samo w SP ale tu Partner Naukowy czasem robi coś o czym ty zupełnie byś nie pomyślał
2) wypadki przy pracy - stoisz sobie na świetlnym moście i ... tak Partner Naukowy się pomylił wyłączył go i jesteś już składany od nowa.
albo akcja z wczoraj - czekam aż kostka wyleci przez portal a ona mnie wrzuca z impetem do kwasu. (to była akurat moja wina)
3) moment kiedy już oboje wiemy jak co działa i jak przejść dany etap- TAK !
4) gesty
5) achivmenty
6) system ikonek i wskazywania na kluczowe elementy mapy
I na koniec Orl - ile to razy pisaliśmy do siebie na czacie w grze : O k.. genialne. ? hmm?
Gra jest genialna - Absolutnie.
Single Player -hmm co by tu napisać - Zgadzam się ze wszystkim co powiedział ROCK w filmie i wpisie. ok 9h
Podczas przechodzenia gry towarzyszą nam jedne z najzabawniejszych postaci w grach komputerowych. Co chwilę odkrywamy perły jak np wystawa naukowa. (szukajcie podpisów na tablicach z ziemniakami)
Majstersztyk.
Aha czyli nie grałeś i gówno wiesz o tej grze ,ale się o niej wypowiadasz?
Patrząc na konkurencje, to nie warto :)
Konkurencję? Ta gra jest jak na razie najlepszą produkcją w tym roku - 95% metacritic.
Aha czyli nie grałeś i gówno wiesz o tej grze ,ale się o niej wypowiadasz?
Grałem, mam całego Orange Boxa, co nie zmienia faktu, że osobnej ceny za ten shit bym nie zapłacił.
W orange box to miałeś 1 część ;) druga jest znacznie lepsza i bardziej rozbudowana.
Inna sprawa ,że 1 część żadnym shitem nie była -> http://www.metacritic.com/game/pc/portal
Oczywiście, że nie była shitem. Po prostu było trzeba tam więcej myśleć niż w takim codzie, więc większość osób odpadała w połowie gry.
Czy jest wart? Jest nawet więcej niż wart. W tą grę po prostu trzeba zagrać. Single świetny, chociaż jeszcze nie przeszedłem. Coopa na razie nie ruszam, może później. Kupuj śmiało!
Dobra, to sobie sprawię prezencik na Wielkanoc i zakombinuje z nowym mikro, bo bez niego ani rusz w coop'ie :P
Hahaha, trzeba być kompletnym kretynem żeby odradzać grę, której się nawet w dysku nie miało. Jasne, że warto. Gra genialna :)