Czy ma ktoś BC 2 Vietnam na PSN ?
Pytam gdyż chciałbym sobie jeśli oczywiście ktoś pozwoli od takiej osoby pobrać :) Mogę dać inne gry w zamian do ściągnięcia
Cóz ja mam vietnama, ale jak byś chciał to zrobic?
Jak od dawna wiadomo każdą grę którą się kupiło na psn'ie można pobrać 5 razy , Wystarczy że ty dasz mi na 5 minut swoje konto na psnie ja ściągam i wychodze . a ty zaraz potem zmieniasz hasło m . i w taki oto sposób ja miałbym vietnama :)
[5] - Widać że jesteś nie poinformowany. Jakiś tydzień temu Sony zabrało nam tą możliwość
[7] ---> Gry i dodatki, które zostały zakupione przed 18.11.2011 nadal mają możliwość ściągnięcia na 5 konsolach. Wszystkie DLC i gry z PSN, które zostały zakupione po tej dacie, już mają limit ściągnięcia.
ŁuQciu5253 ---> Nie wiem, czy od tak, ktoś udostępni Ci swoje konto, ze swoimi grami, osiągnięciami, tylko, żeby pobrać sobie dodatek. Nie żebym coś podejrzewał w twojej osobie, ale wiadomo, że oszustów nie brakuje przecież.
A jak to jest z tym PSN? Kupie sobie grę konsole mi się zepsuje i przychodzi naprawiona i nie ma nic na dysku i ściągam tak? A jak to się powtórzy i szóstym razem? To co, wydałem pieniądze na grę kilka lat temu i teraz nie mam nic?
[11] - Na swoją konsolę możesz pobrać grę niezliczoną ilość razy , limit jest na inne ;)