Czy Acer Aspire X3-710 ma plombowane części?

Forum Komputery
Odpowiedz
21.05.2017 07:28
Xaryy
1
odpowiedz
Xaryy
2
Legionista

Czy Acer Aspire X3-710 ma plombowane części?

Jak w temacie, chciałbym wymienić karte graficzną ale mój kolega uważa iż nie będe mógł ponieważ PRAWDOPODOBNIE mam plombowane części.
Więc, postanowiłem się zapytać tu bo napewno tu ktoś się zna na takich rzeczach.

Z góry dzięki za pomoc.

21.05.2017 11:33
Xaryy
2
odpowiedz
Xaryy
2
Legionista

up

21.05.2017 18:20
PanSmok
3
odpowiedz
1 odpowiedź
PanSmok
266
Legend

Nie ma czegos takiego jak plombowane czesci. W najgorszym wypadku ma plombe na obudowie ( zeby nie otwierac ), ale takie obostrzenie jest o kant dupy potluc bo producent nie moze zabronic Ci ingerencji w konfiguracje kompa. To znaczy owszem - w razie czego moga odmowic naprawy gwarancyjnej - ale KAZDY prawnik obali taka odmowe w 5 minut...
W skrocie - wymieniaj grafike i sie nie boj. W razie czego to ONI ( serwis Acera ) musza udowodnic ze wymiana grafiki byla PRZYCZYNA uszkodzenia kompa - a to w zasadzie niemozliwe...

21.05.2017 18:25
Xaryy
3.1
Xaryy
2
Legionista

Dzięki za pomoc.

Forum Forum Komputery
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl