Counter Strike Global Offensive - warto?
Jak w temacie. Czy warto kupić CSGO? Nigdy nie byłem fanem CSów, w 1.6 grałem może łącznie z 2 h w moim życiu i nie podobał mi się i ciężko jest mi się zdecydować... Dodam też że lubię gry multiplayer a szczególnie FPSy jak chociażby seria Battlefield ale nie tylko. Co w CSie jest fajnego a co nie? Liczę na fajne odpowiedzi bo mam nie całe 3 h żeby się zdecydować:D
Aktualnie trwa DreamHackWinter poogladaj sobie jak graja pro bo oni prezentują kwintesencję tej produkcji. Teamplay i ogarnięcie poruszania i strzelani to podstawa sukcesu, a znacznie odbiega od innych gier tego typu.
gra jest wymagająca, mozna na poczatku ostro sie frustrowac dlatego warto cwiczyc na aim mapach http://www.youtube.com/watch?v=l5rsDEcHYKg
Warto. Grywałem od kilku at w 1.6, zdecydowałem się na zakup GO i nie żałuję. Na początku ciężko się przestawić, w ogóle ciężko jest, nawet dla kogoś, kto w FPSy grywa, ale szybko można złapać bakcyla.
IMO warto, kupiłem kiedyś na wyprzedaży głównie dlatego że była za grosze, a teraz bardzo często do niej wracam.
Poza tym mam wrażenie, że przygotowują się na przejście na F2P bo ma wszystko to co TF2 i Dota2, tj skrzynki, skórki itp.