Coś o grach.cz8.(Gry dla dzieci?Oco w tym chodzi?)

Forum Inne Gry
Odpowiedz
12.10.2012 14:07
😡
1
odpowiedz
zanonimizowany842075
8
Chorąży

Coś o grach.cz8.(Gry dla dzieci?Oco w tym chodzi?)

Siemka czasami czytam komentarze że Minecraft to głupia gra dla dzieci,pytam się dlaczego niektórzy tak piszą,czy RE jest od 7 lat?NIE!Tak samo w minecrafcie są zombi i inne dziwne potwory,takich gier jest więcej,na przykład Little Big Planet,niby taka gra dla dzieci a grają w nią osoby które mają 16-20 lat (wiem bo sam poznałem),jedni wolą bijatyki i strzelanki,a inni platformówki i sandboxy,ja osobiście lubię i to i to.Pewnie ktoś uzna że to co piszę jest chore,ja piszę to co uważam za słuszne.

r

17.12.2012 17:47
2
odpowiedz
Lance171
2
Junior

1. Jeśli ktoś ma 20 lat i gra w LBP dłużej niż 5 minut to jest to dziewczyna : D
2. To, że w grze sa zombie i "inne dziwne potwory" nie oznacza, że nie jest to gra dla dzieci. Jest więcej niż w ciul gier bez potworów w które dzieci grać nie powinny ; p
3. Co do Minecrafta się nie wypowiadam ponieważ nie rozumiem jego fenomenu, ani ludzi twierdzących jak bardzo kreatywnym trzeba być żeby w to-to grać.

Forum Forum Inne Gry
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl