Company of Heroes - Dwa problemy
Siemano,
No więc chciałem sobie pograć i co nieco odświeżyć, więc zainstalowałem i od razu zaktualizowałem do najnowszej wersji. Wszystko pięknie, ale mam dwa problemy:
1. Przy rejestracji i po weryfikacji płyt wyskakuje błąd, że ''cd-key jest nieprawidłowy i proszę skontaktować się z pomocą techniczną...'' - Więc WTF?! Oryginalne cd-key'e (Podstawka i Opposing Fronts). Kontaktowałem się z CD Projekt, ale tam mają czas na odpisanie 3-5 dni. Z Relic nawet nie próbowałem, lub THQ.
2. Po instalacji patch'y wywaliło mi pierwszy dodatek Opposing Fronts, ale drugi Tales of Valor już był. Tzn. wybrać kampanie itp. mogłem, grać w potyczce również oddziałami z dodatku, ale przy uruchamianiu kampanii mniej więcej pisało ''że nie zlokalizowało dodatku, proszę przeinstalować grę''. Tak jakbym nie miał Opposing Fronts na dysku. Ten błąd występował wcześniej, ponieważ nie wiem jak jest teraz. Przez pierwszy błąd nie mam możliwości tego sprawdzenia, a neta nie będę rozłączał za każdym razem jak odpalę grę.
Z góry dzięki wam!
Ziomalski up.
Up.
Problem rozwiązany z założeniem konta. Po prostu przy zakładaniu konta musiałem podać jeden klucz, ten z dodatku do CoH. Niestety po założeniu konta chciałem dodać podstawkę do konta, gdyż tak to miałem ją zablokowaną. Niestety przy próbie wpisania cd-key'a gdy pyta o płytę i wszystko jest happy, to wyskakuje błąd, że ''twoje konto zostało zablokowane, mam się skontaktować z pomocą techniczną jeżeli wystąpiło to z powodu błędu''. Coś takiego. WTF?! Znów jakiś błąd?! Nawet oryginalnego cd-key'a nie mogę wpisać? Od razu mi blokuje przez to konto? Dziwniejsza sprawa jest taka, że jednak mogę się zalogować i znowu wpisać cd-key i tak w kółko. A propos kontaktu, to gdzie mam pisać? Do Relic, THQ, czy gdzie? Jaki ich jest email, lub na jaki mam pisać?