Co zrobić z grą.
Witam mam pewien problem i nie wiem co z nim mam zrobić. Otóż nie działa mi gra mimo tego że spełnia wymagania.(Dragon Age inkwizycja)
Proszę o szybką pomoc.
Czy można to jakoś zreklamować ?
Dwie możliwości:
- pisz na support EA (strrrrasznie wolny) albo szukaj na forach
- jeżeli to edycja cyfrowa, to możesz ją zwrócić na Originie i otrzymać swoje pieniądze. Jeżeli jest płytowa jak zbroja Inkwizycji, to nie wiem czy sklep przyjmie rozbebeszoną z folii.
wersja pudełkowa ;/ kupiona na 3kropki.pl
Więc pisz na support EA (i idź spać na 2... tygodnie?) albo spróbuj ją zwrócić w sklepie, ale nie gwarantuję sukcesu. Ew. spytaj wujka Google... albo napisz wątek tutaj albo coś w tym wątku.
W poprzednim wątku ludzie napisali ci że na tym laptopie co masz nie pograsz w nowe gry. Jest po prostu za słaby, więc nie pisz głupot że spełniasz wymagania, bo nie spełniasz...
Następnym razem upewnij się że masz odpowiedni się sprzęt pod wymagania gry, potem kupuj.
Myślę że jeśli nie użyłeś klucza produktu, to może powinieneś grę komuś odsprzedać...
kluha666
Mam laptopa
-windows 8 64 bit
-4 gb ram
-intel core i3 3120m CPU @ 2.50 ghz 2.50 ghz
-karta graficzna : nvidia geforce gt 720m
Gry nie uruchomisz na tym komputerze. Jedyne co możesz zrobić to wymienić sprzęt albo sprzedać grę wraz z kontem Origin, bo klucz wykorzystałeś.
ile te konto może być warte ? są tam jeszcze:
fifa14
bf3
dead space
dragon age początek