Co to była za gra??

Forum Rozmawiamy
Odpowiedz
09.11.2013 17:26
1
odpowiedz
PTRKK
1
Junior

Co to była za gra??

Witam!
Na żadnym growym forum nie uzyskałem odpowiedzi na moje pyt.
Mianowicie brat włączał mi w roku 2003-2004 jakąś grę na PC.
Gra była TPP, nie wiem czy to była pełna wersja czy demo.
Zaczynało się jakimś filmikiem, chyba w jakieś sali tronowej (CHYBA), następnie główny bohater przybywa na łódce do jakieś rezydencji, małego zamku. Następnie jest cutscenka jak bohater zabija od tyłu strażnika.
Bohater miał szpony jak wolverine, chyba nie miał źrenic.
Bohater chyba mógł chodzić tzn. czołgać się po sufitach za pomocą szponów.

09.11.2013 17:27
bogi1
2
odpowiedz
bogi1
128
The Best in the World

Któraś część z serii Legacy of Kain ?

09.11.2013 17:29
3
odpowiedz
PTRKK
1
Junior

Też mi się tak kojarzy ale w żadnym z LoK w które grałem bohater nie miał szponów chyba.

09.11.2013 17:32
claudespeed18
4
odpowiedz
claudespeed18
221
Call me Snake

chyba wiem o co ci chodzi, gra była chyba w piśmie PLAY i właśnie wydana na początku tego wieku, postać, którą się chodziło przypominała Raziela ale bardziej wyglądającego jak steampunkowy, zamaskowany zabójca, były chyba 3 postaci do wyboru, jeden to duży koleś z wielkim mieczem i chyba laska, czarodziejka

gra miała dziwny i ciężki tytuł, było coś chyba z Awakening, Ressurection, Dragon, Black w tytule

nie mogłem przejść w niej samego początku, wejść na scianę w postaci płotu, wciskałem wszystko i nic, tyle pamiętam :D

okej, znalazłem :D
https://www.gry-online.pl/gry/resurrection-the-return-of-the-black-dragon/zec47#pc

choć może to nie o to chodzi :]

09.11.2013 17:36
5
odpowiedz
PTRKK
1
Junior

Tak, gra była z jakieś gazety, twój opis jest niemal trafny bo pamiętam że miała dziwny tytuł.

Tak to chyba ta gra!!
Nazywa suę resurrection: Powrót czarnego smoka

Forum Forum Rozmawiamy
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl