Krótko, zwięźle i na temat proszę.
głupa
Nienawidzę fajek, palę od dwóch lat.
Nie lubie palic, wole od czasu do czasu wypalic do takiego idioty jak ty z dubeltowki.
Kilka razy do roku, razem z braćmi Druidami jaramy poganina w wiklinowej klatce.
Łamie się takiemu rytualnie członki, wrzuca do klateczki a potem jara.
Zadowolony ?
Małe drące się w samolotach potwory, które wbijam na ruszt i obracam na wolnym ogniu.
PALEstyna
Próbował ktoś w piecu napalić? To jest dopiero odlot!
Niech płoną krzyże! I komisariaty!
Więc w kolejności:
- kościoły
- krzyże (screamo crust = skra'amo kriste = PAL KRZYŻ)
- komisariaty
fastszlag i git roman
Heretykow, dziwki i kuglarzy :)
Was wszystkich, dlatego, że byliście na tyle "mądrzy" i dokładaliście do tego wątku postami.
wiadra
Hardkor!!
To jest chore!
Dostałem od kolegi liście paprotki, mówię wam świetnie się jarają w kominku. Garść do kominka i od razu się w domu wesoło robi.... dobra dobra to nie jest paprotka, zapomniałem nazwy tej roślinki ale chyba coś na.... "m".
jarać to pojęcie wieloznaczne.
Faktycznie, fajnie by było poprzypalać paru zombiaków w Resident Evil...
Zjadłbym batona.
Szyldy z politykami
Ja w swoim Życiu zapaliłem Jedną Fajkę i pare razy sobie zaciągłem,ale jakos mnie do tego nie ciągnie.
kartony przy drodze hehehe
Żałoba już się skończyła.....chyba
Och jak fajnie, pierwszy raz w życiu palisz zielsko i musisz się tym pochwalić na forum nie? Kozak jesteś, zazdrościmy!
Niemców palić lubię.
majki
Sobranie Black Russian.
Kenty.
Imprezowy skun.
Ludzkie mózgi. :)
Ale bardziej wolę smażone...
spoiler start
dla niekumających - to żart oczywiście
spoiler stop
Och jak fajnie, pierwszy raz w życiu palisz zielsko i musisz się tym pochwalić na forum nie? Kozak jesteś, zazdrościmy!
Stary ty do mnie?
[63] - Ja na miale jeszcze szczędzę... Póki nie ma temperatury na "-" to hajcuję trocinami...
Palaczy...
[64] - słaba tego wartość opałowa, a lubi się osadzać w kominie, bo lekkie. Odradzałbym :)
Wielbłądy, czasem cygaro. MJ próbowałem, ale należę do osób, które preferują tytoń w mocniejszym wydaniu.
Wielbłady
Da się je na żywca spalić????
Ludzką skórę.
Pozdrawiam
Helios
Wolę się tym pochwalić niż widzieć tych wszystkich Padalców,którzy Palą Papierosy,Piwa ile to nie wypiją i po prostu ten Człowiek jest Cool dla Otoczenia Żal mi was wszystkich.
Piwo jak piwo , nie musisz pić co 2 godziny także taki LECHA jest dobrze wypić z kumplem a fajki to nie moja liga.
rfr.
Ja też się napije od Czasu do Czasu Piwka i to wiadoma sprawa tylko,że jak słyszę,że Koleś był na Imprezie wypił tyle,a tyle to mnie coś trafia.
I co w związku z tym?
rfr.
No piszcie
lubie jarać lacza skuterem, tylko że opona do wymiany po sezonie ale znajomy mi sprzedaje tandetne chińskie opony za 50 dych i jest gut.
Się...