Co może wywalać niektóre programy?

Forum Komputery
Odpowiedz
16.11.2013 02:00
1
odpowiedz
zanonimizowany942696
4
Pretorianin

Co może wywalać niektóre programy?

Dziewczyna ma Windows 7 na laptopie Lenovo (na razie nie pamiętam modelu), jak przeglądała zdjęcia to ciągle jej wywalało przeglądarkę obrazów (tę wbudowaną w Windows), czasami co 10 minut, czasami po obejrzeniu kilku zdjęć, strzałka w prawo i crash.

Przeinstalowałem jej system i teraz wywala jej Worda (jak coś zaznaczy, szybko przewinie itp.), i CAŁY CZAS (czasami co kilka minut) wychrzania jej Chrome jak chce coś otworzyć w nowej zakładce ;/ Jak już się scraschuje Chrome i potem otwiera ostatnio otwartą sesję to zamiast tej www co miała być w nowym oknie jest about:blank.

Jak myślicie - co może to powodować? Może sterowniki od grafy? Wszystko oryginalne dołączone do lapa. Laptop nowiusieńki, HDD jeszcze nie sprawdzałem, ale raczej to nie to, bo wszystko super działa, gry itp.

16.11.2013 02:34
Dryf Wiatrów Zachodnich
2
odpowiedz
Dryf Wiatrów Zachodnich
143
Generał

To bedzie strzal nieco na slepo, ale ja bym sprawdzil dysk i ram czy sa w porzadku.
Czyli - HD Tune i MemTest.

16.11.2013 09:58
Fee
3
odpowiedz
Fee
32
syf

Wejdź w Dzienniki zdarzeń i sprawdź moduł powodujący błąd.

Forum Forum Komputery
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl