Chery Coke , Pepsi Twist , Sprite , Fanta , Pepsi czy Coca-Cola ?.?
Który napój najlepszy.?
Jak dla mnie to tylko Coca-Cola. Najlepiej schłodzona.
Kwas chlebowy
Schłodzone wszystkie są dobre. Ale najbardziej Cherry Coke.
Dr. Pepper
[11] & [12] Prawda
A dla mnie mirinda to przesłodzona fanta.
Cherry Coke, Mountain Dew
ale glupie pytanie
Jeśli o smak chodzi to najlepsze dla mnie są różne energetyki. Nie wiem czemu, po prostu ich smak jest dla mnie dużo lepszy niż Coli, spryte czy innych popularnych shitów.
W domu jednak piję najczęściej herbatę, bardzo rzadko kawę, czasem kakao czy same mleko z bułką.
coca cola , powerrade
Mnie wszystkie smakują tak samo(mam na myśli te, które podałeś).
Abstrachując jednak od tego, najlepiej podchodzą mi wszelkie napoje energetyczne. One też smakują mi tak samo, ale wydają mi się dużo smaczniejsze od Coli i pochodnych.
Suiss Cola.
Tak na serio to jeśli już piję jeden z wyżej wymienionych napojów to Cherry Coke, jest znakomity, ale jako cola smakuje mi tylko zimna i rzadko wypijam więcej niż szklankę, bo zostaje intensywny posmak.
Jakby ktoś nie wiedział, Suiss Cola to był półtoralitrowy napój za 59 groszy, do kupienia w Plusie, który niestety został wykupiony przez Biedronkę.
Sam nie wierzę dziś, jak w czasach podstawówkowych zapijaliśmy sie tym syfem z kolegami jedząc takie dobre czipsy paprykowe(też z Plusa), duże i tanie, kosztowały chyba złotówkę z hakiem.
7 Dup.
spoiler start
Tuż za nią Pepsi ;)
spoiler stop
MezzoMix - CocaCola z aromatem pomaranczy.
no, czyli mieszanka fanty i coli :P dobre to?
Finlandia
do uzytkownika aniceman -witam,
słuchaj w sprawie tego samochodu z walii i transportu shiply.com powiedz mi prosze jak dokladnie to sie zaczelo u ciebie z tym autem? jak znalazles auto i z kim miales kontakt, czy rozmawiales po angielsku itd? powiem ci , ze bylem bardzo bliski zakupu dzis auta rowniez z walii i zobaczylem Twoj post i sie wstrzymalem
napisz prosze o swojej sytuacjii na moj adres [email protected]
z gory Ci dziekuje.