Carrefour - pytanie
Witam.
Jak myślicie, czy w piątek lub sobotę w sklepie Carrefour może być już dostępna gra AC: Brotherhood na PC? Znając ten sklep w moim mieście to pewnie grę wystawią tydzień później.
A jak jest u Was, w waszym mieście? Kupowaliście tam gry zaraz po premierze?
Ja mieszkam w małym miasteczku i mam tylko jednego media expert i gry zazwyczaj w dzień premiery już stoją na półkach, czasami jest problem z dostępnością bo rozbierają, pamiętam co się działo jak była premiera MW2, przez cały tydzień łaziłem do tego sklepu w poszukiwaniu swojego egzemplarza i za każdym razem otrzymywałem wiadomość że się rano wyrzedały, więc różnie z tym bywa, ale jak coś nowego jest to zawsze stoi, czasami za drogo, czasami za tanio (starcraft 2 w dzień premiery kosztował 140 zł... Na necie najtaniej był[bez przesyłki] 180zł).
Też mam u siebie Media Expert tylko, że dalej od Carrefour'a, ale chyba przejadę się trochę dalej z większą pewnością na zastanie gry na półce :)
Avenger -> Skąd jesteś?
U nas w Dębicy czasami pojawiały się głośne tytuły w dniu premiery, ale odkąd pojawił się Empik w tej samej galerii wyraźnie odpuścili. Teraz praktycznie u nas stacjonarnie gry kupi w Empiku i Media Expercie - ze wskazaniem na to pierwsze, bo prawie każda gra w dzień premiery jest, a w Media Expercie niekoniecznie. :P
Po prostu zależy, jak mają półkę z grami - jak o nią dbają, to będzie, jak nie - to nie.