Call of Duty Ghosts Hardened Edition, Starpoint Gemini 2 i Spintires na aukcjach dla WOŚP

Forum Rozmawiamy
Odpowiedz
11.01.2015 16:11
1
odpowiedz
redber
1
Junior

Call of Duty Ghosts Hardened Edition, Starpoint Gemini 2 i Spintires na aukcjach dla WOŚP

Witajcie :)
Specjalnie się zarejestrowałem ze względu na dużą społeczność graczy związanych z portalem.
Wystawiłem na aukcje WOŚP 3 nowe gry i chciałbym zainteresować nimi osoby chcące wesprzeć Orkiestrę.
Linki do aukcji:

Starpoint Gemini 2: [ [link] ]

Spintires: [ [link] ]

Call of Duty Ghosts Hardened Edition: [ [link] ]

Licytujcie ile możecie :)))

Acha.. bardzo proszę o darowanie sobie w komentarzach swoich prywatnych opinii na temat samej Wielkiej Orkiestry i jej działaności oraz osoby Jurka Owsiaka.
Jeśli ktoś jest przeciwny, ma złe zdanie o WOŚP itd to niech się wstrzyma, nie licytuje i przejdzie obojętnie obok tego tematu. A kto chce wspomóc poprzez licytację to serdecznie zapraszam :)

11.01.2015 16:18
2
odpowiedz
redber
1
Junior

Sorry, ale nie wiedziałem, że trzeba tutaj podać pełny adres z [link] aby wyświetlił się link.

Poprawne linki:

Starpoint Gemini 2: [link]

Spintires: [link]

Call of Duty Ghosts Hardened Edition: [link]

11.01.2015 16:21
3
odpowiedz
redber
1
Junior

Ok.. widzę, że to wina blokady linkowania dla nowych, więc linków nie dam. Kto bedzie chciał to znajdzie bezpośrednio na: aukcje . wosp . org . pl

11.01.2015 16:25
Damian1539
4
odpowiedz
Damian1539
87
4 8 15 16 23 42

Daj linki bez http i bez www :)

Forum Forum Rozmawiamy
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl