Buty do Joggingu

Forum Rozmawiamy
Odpowiedz
20.10.2011 00:31
dexapini9
1
odpowiedz
dexapini9
116
veritas odium parit

Buty do Joggingu

Czesc. Postanowilem, ze zaczne biegac, poniewaz przybylo mi pare kilo, a ja nic tylko siedze przed kompem i nawet mi sie ruszyc nie chce. Praktycznie nie mam czasu na wychodzenie gdziekowieg, poniewaz wracam pozno ze szkoly, ide od razu na kompa, lub odrabiam lekcje.W maju wazylem bardzo malo jak na swoj wzrost(wzrost 173 cm, waga 55 kg) Wygladalem w tedy zle (wystajace zebra itp :0), jadlem nawet specjalnie w nocy by przybrac na wadze, no i udalo sie. Waze teraz 10 kg wiecej (wzrost 176cm). Jednak gdy usiade to wystaja mi z brzucha 2 faldki tluszczu , wiec postanowilem to zmienic :)

Szukam butow specjalnie do Joggingu. Mieszkam na wsi, wiec ze znalezieniem idealnego terenu do biegania nie bedzie problemow. Tuz za moja wsia rozciagaja sie kilometrowe lasy, wiec to bedzie glowny cel mojego biegania : ). Znalazlem na allegro butki za kolo 140 zl: http://allegro.pl/buty-adidas-furano-2-r-44-lato-i1886039523.html

To jest przyklad butow ktore moge kupic. Chcialbym, zebyscie doradzili mi, ktore (najkorzystniejsze do ceny i jakosci) obuwie moglbym zakupic. Czy stosowac sie do tych znanych marek typu : Nike ,Adidas , Reebok czy Puma, lub szukac innych, mniej znanych firm, ktore produkuja niezlej jakosci obuwie za przystepna cene (niestety, takich firm nie znam :) ). Prosze o pomoc, jestem zielony w tym temacie i chcialbym jak najszybciej zaczac bieganie. Najlepiej jakby to byly buty do 150 zl. Z gory dziekuje. :)

20.10.2011 00:36
2
odpowiedz
maciek 01
52
Konsul

Polecam buty typu trampek firmy All Stars - 12zl.

20.10.2011 01:09
3
odpowiedz
zanonimizowany592251
25
Legend

Te Adidasy nie mają żadnych systemów poprawiających komfort i bezpieczeństwo podczas biegu. Ja ostatnio kupiłem http://allegro.pl/kalenji-kiprun-1000-meskie-buty-do-biegania-44-i1849499941.html tyle że czarno zielone i są BOSKIE, nie czuć ich na nodze, mają niesamowitą amortyzację

20.10.2011 01:14
Nazgrel
👍
4
odpowiedz
Nazgrel
201
tgn

Tylko Kalenji!

Forum Forum Rozmawiamy
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl