Szukam czegoś do zastąpienia mojej A4tech X7 z której jestem notabene po 3 latach użytkowania bardzo zadowolony. Budżet tak max 80 zł, ale wolałbym wydać mniej. Ostatnio na rynku pojawia się sporo myszek tego typu np. A4tech bloody V7, albo Tracer GHOST (komentarze w stylu firma X to syf, a bez czegoś z logo logitecha/Razera etc. nie podchodź będą chowane).
Obojętnie, ale oczekuje zmiennego DPI oraz conajmniej 2 dodatkowych przycisków, na większą dłoń i profilowana.
IE 3.0 zmiennego DPI nie ma, 2 dodatkowe przyciski są. Ale nie wiem czy jeszcze znajdziesz, ale myszka jest świetna.
Może Logitech g100 spełni twoje oczekiwania?
Jeżeli możesz, to proponuje Ci troche dołożyć i kupić sobie LOGITECHA G300.
Skoro jesteś z obecnej myszki zadowolony, to po co chcesz zmieniać? I to na coś za te same pieniądze?
PrzemoDZ-->Nadszarpnięty kabel i wyrobiona rolka, nie wspominając o zdartym ogumieniu ;)
sewciu50-->Znajomy ma G300, cholernie mała i niewygodnie trzyma się w dłoni.
Ja też właśnie zastanawiam się nad kupnem nowej myszki i spodobał mi się Kone Pure.Myślę jednak,że jego wersja Optical jest chyba lepsza.Najfajniejsze jest ROCCATTALK i EASYSHIFT,naprawdę bardzo ciekawe technologie.
@mnkh, kylo
Nauczcie się czytać, gość podał konkretny budżet.
Może Genius X-G510 ? w sklepie w podpisie jest za 89zł także mieści się w "budżecie" : -) to chyba jedna z tańszych opcji myszek gamingowych.
Ciekawą opcją może okazać się również Roccat Lua ale to już powyżej 100zł
Geniusa można już dostać od 86 złotych - [link]
A4Tech Bloody Gamming V7 USB z kolei dostaniesz u nas za 72 złote, więc zmieścisz się w budżecie, mysz ma dobre opinie, przede wszystkim użytkownicy chwalą design i dopasowanie do dłoni - [link]
po 3 latach użytkowania bardzo zadowolony
Kup taką samą - mieści się budżecie. Mam taka od dwóch lat - też jestem bardzo zadowolony.
Też mam X7 już ze dwa lata. W międzyczasie próbowałem innych, ale ta mi wybitnie pasuje. Jak sie zużyje, to kupię pewnie taką samą.
Ja od 3-4 lat mam cały czas zestaw A4tech klawiatura + mysz X7, kupiona w Media Markt za chyba 80zł. Identyczny zestaw -->
Jeśli chodzi o myszkę, to jak się zepsuje, kupuję taką samą, może inny wzór tylko wybiorę...Ale ta mysz jest świetna, raz ją zalałem herbatą i coś się popsuło, powycierałem, podmuchałem, wpiąłem jeszcze raz i chodzi do dziś...
Kupiłem trochę droższą Sharkoon Drakonia, przychylne opinie i atrakcyjna cena na allegro wystarczyła bym kliknął kup teraz. Mam nadzieje że się sprawdzi ;)