Pamietam jak za gowniarza, dobrych kilkanascie lat temu poprosilismy z bratem mame o przygotowanie dla nas budyniu. Nie pamietam czy to byl czekoladowy czy smietankowy ale to mniej wazne.
W kazdym razie, mama przygotowujac go zapomniala o jednym waznym skladniku - cukrze. Okazalo sie to dopiero na koniec gdy juz za pozno bylo aby go dodać i otrzymac smaczny budyn.
Mama bardzo sie zdenerwowala tym faktem i zlosc wyladowala na nas. Kazala nam zjesc taki jaki wyszedl. Byl okropny. :D
Cóż za fascynująca historia, dziękuję że się nią z nami podzieliłeś. Mam cichą nadzieję, że na jej kanwie powstanie jakiś wysokobudżetowy film.
#kisielwmajtachautora
A w życiu.
Wpada gość do domu i patrzy a tam wanna pełna budyniu, no to on taki uradowany poleciał po łyżeczkę i wcina ten budyń, trochę niesłodki, ale wcina, wcina, aż nagle patrzy, a tam na dnie leży teściowa i sobie pryszcze wyciska.
A jedliście budyń z Wegetą? Tak, wegetą.. ( Uniwersalna przyprawa ) Kiedyś mnie i mojemu kuzynowi babcia przygotowała taki budyń..
... Cały dzień w pokoju i sranie do wiadra na zmianę..
gdyby miał powstać na tym film to nazwałbym go '' Budyniowa odbytnica papierem ściernym 3D ''
Nie byłeś nigdy na prawdziwej wsi..
Jak z 10 lat temu byłem na wsi i kazali mi srać do wiadra które było trzeba sobie najpierw przynieść i zanieść do takiego oddzielonego pomieszczenia i potem umyć to z cztery dni nie byłem się załatwiać bo mi było głupio xD
Co prawda żyję od urodzenia w mieście, na wsi bywałm, ale były tam bardziej "luksusowe" warunki.
Czy Pronciarz to Nelson?
Bo jeszcze nie rozgryzlem tego.
to ten co konto usunal za 15 lapek w dol?
Na Nelsona, wypowiedzi sa troche rozbudowane. Nelson raczej zamykal sie w 1-2 zdanaich max.
Pronciasz to nie Nelson, styl pisma nie pasuje (np. jeden myślnik zamiast --). Wielką_wieśniarą też nie jest, przecież on i thomas to bracia.
Pronciasz to wielka wieśniara, bez dwóch zdan potwierdzone info.
Nelson prezentował zdecydowanie wieksze upośledzenie
no to moze 2 konto soula? chociaz nikogo od cebul nie wyzwal, wiec by sie nie zgadzalo.
hmm, ciekawe, czyzby now troll na forum. bede sie przygladalo jego nowej karierze.
Czekoladowy bydyń to mniam mniam, diablo dobre żarcie, kisiel też, a nawet bardziej.
A ja sie zastanawiałem, jak wątek o tytule "Budyń" ma tyle komentarzy.
Z dzisiejszym wątkiem o zaufaniu do kobiet i tym budyniem czuje sie jak bym cofnął sie kilka lat na tym forum.
O albo ten bait -> https://www.gry-online.pl/forum/snilo-mi-sie-dzis/zfd9a953?N=1
Co tu sie dzis dzieje :D