Budujemy grilla ;]

Forum Rozmawiamy
Odpowiedz
17.04.2011 14:33
Lukis'
😊
1
odpowiedz
Lukis'
130
POZnańska Pyra

Budujemy grilla ;]

No tak nachodzi wiosna a jak wiosna to grill na działce :)

No i chcę sobie wybudować tam grilla, bo te takie kupne już mnie denerwują.

No i moje pytanie do was o wasze doświadczenia z tym. Jakieś porady, materiały, może projekty. Bo nigdy nie budowałem acz już w internecie przeglądam z czego najlepiej budować.

Wiadomo, chciałbym by był estetyczny ale też nie za drogi (ale w totalna tandetę materiałów też nie chcę iść).

No to jak ktoś ma jakieś porady to zapraszam do dyskusji :)

17.04.2011 14:37
Igierr
2
odpowiedz
Igierr
87
Helter Skelter

My mamy na ogródku wybudowany z kamieni, znalezionych przy polach/lasach. Ładnie się prezentuje.

17.04.2011 14:38
kjx
3
odpowiedz
kjx
136
Mighty Pirate

Rewelacyjne grille są z, uwaga!, bębna pralki. Poważnie.

http://www.google.pl/images?client=opera&rls=pl&q=grill%20z%20b%C4%99bna%20pralki&oe=utf-8&channel=suggest&um=1&ie=UTF-8&source=og&sa=N&hl=pl&tab=wi

Sam mam takiego i spisuje się świetnie. W garażu mam też cycuś glancuś kolejny, dużo większy bęben i niedługo planuję zrobić sobie drugiego :)

PS. No chyba, że ma to być grill "stacjonarny". Tutaj niestety nie pomogę, murarz ze mnie żaden :)

17.04.2011 14:47
4
odpowiedz
gnoll
161
Legend

Ale ty chcesz zrobić grill w sensie urządzenia, czy budynku? Bo na działce razem z ojcem wybudowałem gościowi grill-dom, z grillem wielkości pieca, ławą pośrodku, a nawet z piwniczką na wino.

A jak w sensie urządzenia - znajomy ma grill zrobiony z dwóch polówek po beczce, parę zawiasów, żeberka, nogi, i nawet fajnie się prezentuje. Ale jak dla mnie za duży.

17.04.2011 14:51
5
odpowiedz
Mercer
83
Konsul

Proponuje poszukać na forach ogrodniczych, jest tak sporo informacji od osób, które opisały temat wszerz i wzdłuż http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?t=11500

17.04.2011 14:52
Garret Rendellson
6
odpowiedz
Garret Rendellson
87
Legend

[2] Popieram. Ja mam z bębna od pralki także :D

17.04.2011 14:55
Lukis'
7
odpowiedz
Lukis'
130
POZnańska Pyra

Grill w sensie urządzenia :) O budynku aktualnie nie myślę.

Heh bęben z pralki :D Genialne :)

Ale jednak wolałbym się pobawić w Boba Budowniczego :)

Forum Forum Rozmawiamy
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl