Borderlands 2 - RU
Cześć, kupiłem sobie ostatnio klucz do Borderlands 2 . Po wpisaniu klucza do Steam aktywowało mi tak jak by dwie gry : "Borderlands 2' i Borderlands 2 - RU'. Czemu sie tak stało ? Proszę o odpowiedź.
Dobrze się stało. Graj w B2. B2RU nawet nie uruchomisz. A dlaczego? Długa historia, ale w skrócie: graczom w Rosji nie podobało się, że B2 był tylko w języku rosyjskim więc 2K poszło im na rękę i ichnie klucze aktywują obie wersje gry, rosyjską i międzynarodową.
Uwaga: jeśli dobrze pamiętam, w Polsce NIE dokupisz Season Passa (i żadnych DLC). Wszystkie te dodatki również muszą pochodzić "ze wschodu"!
kjx - źle pamiętasz. Do polskiej wersji nie pasują dlc ru - do Rosyjskiej pasują WSZYSTKIE.
Oj, na pewno? Znaczy pasować pasują, ale bez zabawy w proxy/vpn chyba już ich nie podepniesz. Pisali o tym w ŁO. Ale jak mówię, może mi się jednak pokróliczkowało z podstawką :)
PS. Nadal walczę z supportem. Mam nadzieje, że się nie spieszy.
Podepniesz, podepniesz... wszystko przetestowane.
Ruskie szukają w bibliotece obu wersji - dlatego nie pasują do Ruskiej.
ROW szukają tylko - zwykłej, która i tak jest w ruskiej - więc pasują do wszystkich.
[edit] - teraz załapałem o co z supportem idzie. Mamy czaaas;).
To czyli będą działać te DLC w tej wersji, czy nie ? A i jeszcze jedno pytanie : czy nie dało by się jakoś usunąć z Biblioteki tego Borderlands 2 - RU a zostawić tylko Borderlands 2 ?
Jeżeli chcesz Rosyjski Season Pass, to pisz do mnie, mogę ci od ręki sprzedać gifta z nim. Teoretycznie usunąć się da poprzez kontakt z supportem - ale do nich należy ostatnie zdanie.
Lepiej do nich nie pisze bo mi jeszcze usuną wszystko ;) A mi bardziej chodziło o Premiere Club,lecz nigdzie go nie mogę znaleźć. Season Pass jest trochę za drogi...
Wyjdzie ci u mnie 25 zł za jeden DLC, czyli prawie 2x taniej niż gdybyś miał kupować osobno. A są warte swej ceny - wiem bo przeszedłem :) Ale jak uważasz. Premiere club to tylko dodatkowa postać i chyba skórki, nic specjalnego. Choć... Mechromancer jest dosyć wypasiona postacią ze swoim głównym "atutem".
Nie musi być Ruski season Pass - KAŻDY będzie pasował.
Więc kupuj gdzie uważasz. Mechromancer/Premiere club jest dostępny na muve (i też zadziała).
Jakies dziwne klucze z allegro, rosyjskie, aktywowanie przez VPN a potem sie ludzie dziwia, ze konta sa banowane .