Blog o grach video

Forum Inne Gry
Odpowiedz
12.06.2013 21:33
1
odpowiedz
zanonimizowany925170
1
Junior

Blog o grach video

Witajcie!

Ehh...Nie lubię tego pisać, bo wtedy czuję się wystawiony na pośmiewisko hejterów. A może to jest w tym piękne? Nieważne. Jestem tutaj, żeby zareklamować swój blog o grach video.Czemu akurat blog? Dlatego, że jest to rzadziej spotykane niż gimbuś, który nagrywa "MAJGRAWDA", czy ludzie, którzy po prostu robią to co lubią. Moją pasją jest pisanie. Jest to powód, dla którego między innymi zabrałem się za pisanie web loga. Póki, co prowadzę go od poniedziałku, jednak codziennie wrzucam posta o dosyć dobrej zawartości. Między innymi mam Wiedźmina i Dead Island. Na dzień jutrzejszy planuję porównanie nagrywarek do konsol. Resztę tygodnia również mam już obstawioną. Na pewno będę prowadził blog, dopóki nie skończy mi się temat. A sądząc po branży, nie skończy się.

O co więc Was proszę? Jedynie o krótką chwilę na przeczytanie postów, komentarz na blogu oraz ewentualnie like'a. Jeżeli nie posiadacie konta Google,(bo pewnie takie trzeba mieć, żeby komentować) piszcie tutaj: Co jest nie tak? Co według Was muszę poprawić? Proszę o szczere opinie.

Z góry dzięki

LINK DO BLOGA: [link]

12.06.2013 21:35
nagytow
👍
2
odpowiedz
nagytow
146
Firestarter

Polecam czytac to co sie napisalo.

12.06.2013 22:14
3
odpowiedz
zanonimizowany925170
1
Junior

[link]

Sorry, jeżeli wprowadziłem Was w błąd pisząc poprzedni post. Pisałem go dość dawno. Nie chciałem zmieniać jego treści.

Forum Forum Inne Gry
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl