BF4-problem z oknem

Forum Gry Akcji
Odpowiedz
24.12.2013 10:04
1
odpowiedz
pat7930
10
Chorąży

BF4-problem z oknem

Wie ktoś dlaczego Bf mi się tak dziwnie otwiera? Otworzy się w zminimalizowanym oknie kliknę na nie na pasku startu włączy się małe okno gdy chce maksymalizować to powiększy się na cały ekran ale pasek startu i ten na górze to minimalizacji itd widzę ciągle jak bym włączył np jakiś film a nie zrobił obrazu na cały ekran czemu tak dziwnie mi się włącza? dodam że to mój pierwszy raz z BF więc nie weim jeszcze co i jak

24.12.2013 10:54
👍
2
odpowiedz
Kha Zix
38
Centurion

Radzę żebyś kupił w sklepie to bedzie OK

24.12.2013 10:55
3
odpowiedz
pat7930
10
Chorąży

nie bądz taki do przodu bo Ci tyłu zabraknie. Mam nową i już ogarnąłem to jak zwykle sam b otu tylko krytykować umiecie i twierdzić że ktoś ma pirata

24.12.2013 11:11
Fee
4
odpowiedz
Fee
32
syf

Alt+TAB?

Zresztą nawet jak ma pirata to nie pogra w multi, który jest esencją BF'a. W SP to może sobie grafikę obejrzeć, bo sama kampania to totalny syf.

24.12.2013 11:27
MAJOT14
5
odpowiedz
MAJOT14
127
Sim racer

Żeby pobrać BF4 to trzeba by było być geniuszem... ta gra ma tak syfną kampanię, że nawet BF3 miał lepszą. Ale multi za to jest wyborne.

Forum Forum Gry Akcji
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl