bf3 powazny problem z multi!!
Otoz jak wchodze na serwer, badz jak juz na nim jestem i mnie po paru sekundach wywala to wyswietla mi sie blad: Rozlaczenie z gra: wyrzucil cie punkbuster. Podany powod: Punkbuster kicked player "Rom3ks(moj nick)" (for 4 minutes)... Prior kick/ban. Nie moge grac w multi :/ HELP!
Teraz co innego mi sie wyswietla ale chyba to ma tez cos wspolnego:
Rozlaczenie z gra: wyrzucil cie punkbuster. Podany powod: Punkbuster kicked player "Rom3ks(moj nick)" (for 5 minutes)... Voliaton IGNORING
Bombarduj EA. Ta gra to jeden wielki błąd. Mnie wywala regularnie "upłynął czas połączenia z serwerem" Nikt nie potrafi mi pomóc.
Punkbustera mam wlaczonego, prosze o jakies porady, nie oczekuje krytyki ea, origin i itp. Tez mam podobne zdanie o tym wszystkim.
CyberTron --> A co ma EA do problemów z PB?
metey --> Zaktualizuj PunkBustera ręcznie.
http://www.evenbalance.com/index.php?page=support-bf3.php
Software Updates: Download
Niech ktoś mi jeszcze powie, że granie na PC to sama przyjemność. Kupuj konsole stary, bo po co się wkurzać przy sterownikach, aktualizacjach wszystkich mini programów itp. Bez sens wg mnie.
Diman00, na konsoli ciezko sie gra w fps'y. Osobiscie do takich gier wole komputer wraz z myszka.
ALL, udalo mi sie rozwiazac ten problem, kilka razy poinstalowalem PunkBustera i dziala ^^
Temat uwazam za zamkniety.