Battlefield 3 - preorder 30 zł taniej w empiku

Forum Gry Akcji
Odpowiedz
16.09.2011 20:55
1
odpowiedz
zanonimizowany780356
8
Chorąży

Battlefield 3 - preorder 30 zł taniej w empiku

Zauważyłem w empiku preorder Battlefielda 3 za 30 zł, z czego na pudełku napisane jest że wartość gry zostanie pomniejszona o wartość zakupionego pudełka z preorderem (tak, o 30 zł...) po okazaniu paragonu. Co o tym sądzicie? Warto kupić? W sklepie gry-online jest zniżka tylko na 20 zł.
Nie znalazłem tego w ofercie na empik.pl, ale wiem że w salonie było coś takiego - pudełko o standardowych wymiarach, czarne i metaliczne (stwierdzam to po tym, że było zimne) tylko z napisami, bez obrazków - z przodu "Battlefield 3 preorder" (czy coś w tym stylu), a z tyłu notka z informacją.

16.09.2011 20:57
2
odpowiedz
Blackhawk
70
Konsul

Było już wałkowane na forum. BF3 w steelboxie nie zawiera dodatku Back to karkand.

16.09.2011 21:07
3
odpowiedz
Interior666
166
Generał

Na origin jak zamówicie to dostaniecie free Dead Space 2 ilość egzemplarzy jest ograniczona na fejsie było.

Forum Forum Gry Akcji
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl