Jestem posiadaczem "zwykłej" edycji Battlefielda 3. Opłaca się w chwili obecnej brać pakiet Premium? Dużo to daje w realnej rozgrywce? Cena waha się między 100-110 zł. Nie śledziłem jej, jest możliwość, że spadnie w najbliższym czasie?
Czekam na porady od battlefieldowiczów. :D
No dobra, ale co jeszcze daje to "w zwykłej" grze? Dawno nie grałem i jestem bardziej "niedzielniakiem", dlatego pytam.
Oczywiście że się nie opłaca, chyba że chcesz wydawać kupę kasy na trochę dodatkowych broni, map i pojazdów. Ja nie kupiłbym edycji premium w ogóle, a co dopiero mając już podstawkę battlefielda. Za taką kasę możesz mieć już kilka innych fajnych gier
PS: Mam edycję premium
No nie wiem, ja bym zignorował pana [4] i odpowiedział sobie na pytanie "Jakie dodatki do Bf3 mi się podobają?"
Jeśli przynajmniej 3 to bym się nawet nie zastanawiał. Jeśli 2 to można sobie odmówić premium, bo osobno można kupić taniej. Jeśli tylko jeden to tylko ten jeden kupuję, nie ma po co całego premium.
Dobra, biorąc pod uwagę, że ostatnio cena spadła o 80 zł, to niedługo może zlecieć jeszcze więcej. Odpuszczę więc na razie.
Pytanie jest inne. Oprócz dostępu do dodatków to Premium daje jakieś wymierne korzyści? Typu, że nie mając Premium, nie będę miał szans z tymi, którzy mają, bo dostają superhiper karabin, +50% do zdrowia, ultraszybki samolot itp.?
WSZYSTKO MASZ NA BATTLELOGU.
Ale w skrócie - premium nie daje ŻADNEJ przewagi nad zwykłymi graczami.
Serio nie rozumiem ludzi, którzy myślą, że premium to jakaś wielka niesprawiedliwość, dostaje się nieśmiertelność i jeszcze jakieś super one-shot-kill pociski. Bez przesady.
http://battlelog.battlefield.com/bf3/pl/premium/
Na razie odpuszczam Premium. Zakładając, że niedługo wychodzi ostatni dodatek, to liczę, że cena spadnie za kilka miesięcy jeszcze bardziej. :)
Dzięki za odpowiedzi. :)
A opłaca się kupować dwa dodatki za 200 zł czy premium ze wszystkimi dodatkami za 100 zł?
Moim zdaniem nie opłaca się bo za niewiele większą cenę jest Battlefield 4 Premium Edition Bundle które niedawno wyszło.Jest to podstawowa wersja gry + dostęp do wszystkich 5 dodatków w tym tego który wyjdzie na koniec listopada czyli ostateczna rozgrywka w sumie 30 map multiplayer.Zabawa jest naprawdę przednia polecam :)