Battlefield 3 - Czarny ekran i połowa ekranu[...]
Cześć.
Kupiłem dzisiaj Battlefielda 3.
Po uruchomieniu wyskakuje pół ekranu i na dodatek czarnego...
Sterowniki do karty aktualne, komputer spełnia wymagania gry.
Macie jakieś pomysły.... ?
Z góry dziękuję za odpowiedzi.
Nie to nie.. ja się z wami chędożyć nie będę... Nie chcecie pomóc, takie forum. Pst.
Przepraszam za ostatni post.... sorry poniosło mnie. Ale macie jakieś pomysły, zależy mi na tej grze...
Biorąc pod uwagę ilość informacji, jakie podałeś na temat komputera, muszę skorzystać ze swojej szklanej kuli.
Niestety kula poszła do polerowania, więc chwilowo nie mogę Ci pomóc.
Niemądry człowieku, jak mówię że spełnia, to spełnia wymagania.
- Procesor - Intel Dual Core, 2.54 GhZ
- Karta Graficzna - Nie wiem dokładnie jaka ale wiem że 1gb (The Run chodzi na najwyższych detalach na tym komputerze)
- Ram - 4GB
I coś jeszcze?
Dobra... nie ma co na was liczyć. Tacy jak wy nic nie wiedzą. Wasza wiedza to nie wiedza. Chędożcie się, już mam was dość i nie żałuję tego co piszę... Do widzenia.....
Skoro jestem niemądrym i na dodatek człowiekiem, to czego się po mnie spodziewałeś.
Ale, znaj serce HAMA. Jak pojawi się czarny ekran, naciśnij ALT i ENTER, gra wejdzie w tryb okienkowy i ekran nie powinien być czarny. Poustawiaj sobie właściwości graficzne.
EDIT:
Dobra... nie ma co na was liczyć. Tacy jak wy nic nie wiedzą. Wasza wiedza to nie wiedza. Chędożcie się, już mam was dość i nie żałuję tego co piszę... Do widzenia.....
Jednak jesteś tępym prostakiem nie potrafiącym korzystać z googla.
Wiesz mi, przeszukałem chyba cały internet. I co? Sam nie masz rozwiązania, nie jesteś lepszy. Więc się nie odzywaj...
Po pierwsze: odstęp czasowy między twoimi postami waha się od 8 do 15 minut.... Jest taka opcja jak "edytuj", więc jej używaj, nie będziesz tworzył spamy ;)
Po drugie: jeśli nie umiesz się zachować na forum to na nie nie wchodź, proste?
Jeśli to co napisałem nie działa, to masz problem ze sterownikami lub sprzętem (w ORIGIN-ie jest opcja - napraw/sprawdź grę, próbowałeś?). Biorąc pod uwagę, że nawet nie wiesz, jaką masz kartę graficzną, raczej nie uda Ci się rozwiązać tego problemu.

To może tak. Klikam, trzymam [ALT I ENTER] a tryb okienkowy dalej nie działa. Jak coś to mam takie coś ------> nie ma ani głosu, ani niczego oprócz tego co widać. Czy mogę prosić o pomoc?
Nie wiem jak przeprosić za posty, ale nie panowałem nad sobą. Wnerwiony byłem, jest szansa na wybaczenie?
Dziękuję.
Podasz w końcu jaką masz kartę graficzną? Spróbuj zainstalować nowsze/starsze sterowniki, może coś pomogą.
A Battlefield oryginalny?
Karta graficzna - Ge Force 9400 GT (1GB)
Tak. Gra oryginalna.
Origin ----> napraw. Nic nie daje :/
Może jeszcze są jakieś pomysły ?
Bo ten komp z Nvidią teraz nie mogę używać, dlatego podaję tą kartę [Na tamtym kompie było to samo]
Ja mam pomysł i wiem jak rozwiązać Twój problem, ale Ci nie pomogę boś cham i prostak.
Wiem. Przegiąłem, przeprosiłem. Możesz mi pomóc, wiem że się źle zachowałem, ale ja już się męczę chyba z miesiąc. Przepraszam jeszcze raz.
W sumie to w domu są 3 komputery, z trzema kartami graficznymi
1. GE Force 9400 GT (1GB)
2. GE Force 9400 GT (512MB)
3. Nvidia (Nie znam modelu, wiem że 1GB i gry typu NFS: The Run chodzi na najwyższych detalach)
http://battlelog.battlefield.com/bf3/forum/threadview/2832654348208741006/
Googlowanie sugeruje że ruska wersja ma problem z odpaleniem na niektórych komputerach, skąd masz grę?
Swoją drogą dobry jesteś, podbijasz wątek 3 razy w przeciągu 30 minut i się dziwisz że nikt jeszcze nie odpisał - lol.
Witajcie, muszę podłączyć, może ktoś coś wymyśli. Podam więcej szczegółów.
Win 10, gtx 860 w laptopie. BF4 tak jak wcześniej kolega opisywał jest pół czarnego ekranu a druga połowa widać grę - podział ekranu poziomy.
Stało mi się tak po doinstalowaniu BF 3. Próbowałem reinstal sterowników oraz directx i framework. Nic nie pomaga... Spotkał się może ktoś z tym?
Same narzekania z grą. Przeszedłem ją już dawno bez problemów. Wczoraj trochę popykałem, dla relaksu. Dziś włączam a tu... "pobierz wtyczkę". Za chwilę "pliki niezgodne" no to ja ci wybieram "zachowaj te na pc", włączam grę a tu... nowa kampania, wszystkie zapisy stanów gry poszły się je...ć. No to jak to, dlaczegoooo !!!
Quad Core i5 2.6 GHz. NVIDIA GeForce GTX 560. No i co? jakie są z tego Wnioski?