Batman Arkham Origins Pre Order - Pytanie

Forum Gry Akcji
Odpowiedz
30.08.2013 20:27
😐
1
odpowiedz
DzIMI15
82
The Collector

Batman Arkham Origins Pre Order - Pytanie

Witam. Zastanawiam się nad zakupem pre ordera nowego Batmana, gdyż jestem wielkim fanem poprzednich części a dodatkowo kusi mnie DLC z Deathstrok'iem ;) Nie miałbym tych wątpliwości gdyby nie fakt, że zapewne po premierze wyjdą następne DLC, które oddzielnie będą drogie, zwłaszcza w usłudze Games for Windows LIVE, (w której to działały poprzednie części), więc prawdopodobnie wyjdzie edycja w stylu GOTY zawierająca wszystkie DLC...
Jestem więc rozdarty :D Nie wiem, czy bardziej opłaca się więc kupić pre order i ewentualnie późniejsze dodatki czy poczekać na bogatszą edycje...
Proszę Was drodzy forumowicze o poradę.

30.08.2013 20:28
2
odpowiedz
zanonimizowany624581
91
Senator

Batman: Arkham Origins nie będzie wspierał GfWL - tylko Steam.

30.08.2013 20:34
3
odpowiedz
DzIMI15
82
The Collector

:O Nie wiedziałem. To świetna wiadomość, gdyż na steamie znacznie częściej pojawiają się promocje na takie dodatki ;) Chyba więc skuszę się na ten pre order :)

EDIT. Takie pytanko jeszcze - czy jeżeli zamówię pre order w wersji pudełkowej, dostanę klucz do wersji na steamie?

30.08.2013 20:48
Fee
4
odpowiedz
Fee
32
syf

Tak.

Forum Forum Gry Akcji
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl