Forum Gry Hobby Sprzęt Rozmawiamy Archiwum Regulamin

Forum: Batman Arkham Origins - DLC itp.

22.05.2015 08:11
1
zanonimizowany1094529
1
Junior

Batman Arkham Origins - DLC itp.

Witam, kilka dni temu kupiłem grę na platformę PC Batman Arkham Origins. W sumie przepłaciłem, ponieważ od wczoraj jest promocja na STEAM. Chciałem zapytać co mi się lepiej opłaca kupić. Mam możliwość kupić Batman Arkham City GOTY z ponoć "wszystkie dodatki" lub osobne DLC. Nie wiem jak to wygląda z tymi GOTAmi - koszt to 5,24 euro. Osobne DLC to koszt 13.67 euro. Czy w GOTAch znajdę te wszystkie DLC czy po prostu mylę GOTY z DLC? Kolejne pytanie: jakie DLC opłaca się kupić? Wszystkie czy lepiej wybrane? No i ostatnie pytanie. Czy Batman Arkham City Game of the year edition to jakaś inna część? Wyszła rok wcześniej od Batman Arkham Origins. A Batman Arkham Origins Blackgate Deluxe to kolejna część?

22.05.2015 12:02
neXus
2
odpowiedz
neXus
250
Fallen Angel

1. Wersja GOTY zazwyczaj zawiera wszystkie DLC jakie wyszły do tej gry. Osobne DLC są wtedy dla wszystkich, którzy już mają podstawkę... Czasem opłaca się kupić GOTY bo wychodzi taniej niż paczka DLC
2. Co do DLC - to już zależy od tego co oferują DLC, jeśli kupujesz je osobni. Jeśli grasz w singla - wtedy zakup skórek do gry sieciowej nie ma sensu...
3. Tak, to 3 różne gry, z tym, co pamiętam, Blackgate to platformówka

Forum: Batman Arkham Origins - DLC itp.