Batman Arkham Asylum problem z misją.

Forum Gry Akcji
Odpowiedz
30.01.2012 13:59
1
odpowiedz
PeeS
42
Konsul

Batman Arkham Asylum problem z misją.

Witam mam problem z misją na początku gry. 2% gry przeszedlem. i mam tego goscia z ta blizna pod okiem przypietego do lozka i ma na sobie tabliczke "dead end" i coś mi tu po angielsku pisze zeby przytrzymac scan. co robic ?

30.01.2012 14:18
2
odpowiedz
PeeS
42
Konsul

up

30.01.2012 14:58
Punisher1
3
odpowiedz
Punisher1
67
Major

Nie jestem pewiem, ale chodzi chyba o to

spoiler start

żeby zeskanować obraz Shape'a

spoiler stop

Jeśli to nie to, zapodaj screena, bo dokładnie nie pamietam gry

30.01.2012 19:38
4
odpowiedz
PeeS
42
Konsul

no kuzwa na poczatku gry jak jest pierwsza taka duza arena walki
. i tam pozniej 3 gosci z bronia wchodzi rozduczam ich i potem filmik jak ten koles z blizna jest i ta tabliczka. ktory to ten Shape ?

30.01.2012 19:40
5
odpowiedz
zanonimizowany3972
87
Legend

Wejdź w tryb detektywa, a potem jeżeli dobrze pamiętam trzeba jeszcze raz nacisnąć i przytrzymać ten sam przycisk, żeby coś zeskanować. Jeżeli nie ten sam, to pewnie w klawiszologii się dowiesz, jaki.

30.01.2012 19:43
-=Esiu=-
😊
6
odpowiedz
-=Esiu=-
218
Everybody lies

W tym momencie gdy widzisz tego kolesia z tabliczką "Dead End" odzywa sie Riddler. Zadaje Ci zagadke: ""Don't Cut yourself on this Sharply observed portrait."". Musisz sie troszke wrocic i na ścianie (na prawo od drabiny ktorą wszedłeś) wisi obraz Sharpa który musisz zeskanować (cyknąć fote :P) . Wtedy strażnik niżej otworzy drzwi.

Forum Forum Gry Akcji
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl