Batek 3 i Origin
może mi ktoś powiedzieć o co chodzi z tym debilnym Batkiem ;)?
Zainstalowałem gierke, zalogowałem sie jako uzytkownik, jestem online... i co? klikam na ikone B3 - pokazuje mi sie Origin, jestem zalogowany, w opcjach 'Skonfiguruj Origin' pisze ze jestem nizalogowany.
Wchodze do gry.. jest tylko kampania.. a nie ma nic info o multi..
ja pier... jak mnei takie debilne rzeczy irytują...

Muszę się zgodzić. Jeszcze większy szajs niż Steam. Tak durnego uruchamiania gry jeszcze nie widziałem. Jak wyskakuje ta strona to tam nie masz wyboru gry?
A jak klikniesz w obrazek z grą i wybierzesz "graj", to powinna wyskoczyć ta strona ze zdjęcia.
Zaloguj się tutaj danymi konta Origin: http://battlelog.battlefield.com/bf3/pl/gate/?returnUrl=|bf3|pl|
Mirencjum - jak wchodze na obrazek to mi sie uruchamia gra i jest opcja tylko kampanii...
novi - wlasnie o to chodzilo... ale dlaczego nie ma zadnego info o tym przy uruchamianiu gry... kompletnie ine rozumiem
Twoj Origin pracuje w trybie offline, dlatego od razu uruchamia kampanie. Musi byc w trybie online zeby ruszyc Battleloga. Zainstaluj najnowsza wersje, moze to cos zmieni. U mnie nie ma najmniejszych problemow, a gre zawsze uruchamiam spod origin.
Do uruchamiania gry wystarczy skrot do BF3, ktory automatycznie uruchamia Origin (po uprzednim zapamietaniu danych do logowania) i otwiera strone gry. Nie trzeba uruchamiac Origina, bo sam sie uruchomi.