Forum Gry Hobby Sprzęt Rozmawiamy Archiwum Regulamin

Forum: Allegro Pomoc

28.01.2015 19:40
szympek1818
😍
1
szympek1818
56
Generał

Allegro Pomoc

Witam mam konto w allegro już jakiś czas ale jeszcze nic nie sprzedawałem i ostatnio chciałem wystawić sobie przedmiot no i pisało, że muszę potwierdzić swoje dane i wpłacić tam 1 zł do Payu no to wpłaciłem, to było jakieś 5 dni temu i dzisiaj Payu wysłało mi emaila że muszę podać nr. konta by mogli mi zwrócić te 1zł (a klucza aktywacyjnego w nim nie było) no to wysłałem im moje dane, ale co z tego jak i tak nic nie mogę wystawić na allegro dalej mam komunikat że muszę przelać im znowu kasę i nie wiem o co w tym chodzi ?

28.01.2015 19:47
NajPhil
2
odpowiedz
NajPhil
78
Fiu Fiu

Aktywacji konta Allegro dokonasz na 4 sposoby:

- podczas zakupów, płacąc za nie za pomocą PayU,

- szybką wpłatą online - wpłacasz kwotę 1,01 zł na konto serwisu, my aktywujemy konto a przelanę kwota w całości zwracamy Ci na rachunek bankowy lub księgujemy na Twoim subkoncie Allegro (możesz ją wykorzystać na opłacenie rachunku za wystawienie ofert sprzedaży w naszym serwisie),

- przelewem elektronicznym - wpłacasz kwotę 1,01 zł na wskazany rachunek bankowy, my aktywujemy Twoje konto, a przelaną kwotę zwracamy Ci w całości,

- poprzez wpisanie kodu aktywacyjnego na stronie Allegro - kod wysyłamy listem, za pośrednictwem tradycyjnej poczty.

Forum: Allegro Pomoc