Allegro kupno
A więc tak postanowiałem kupić na allegro pewną rzec dałem kup teraz zalogoeałem się i jak było tam formy płatności wywaliło mi prąd xD i poyem jeszcze raz wbijlem kup teraz dalem formy platnosci zaplace za jedne przedmiot czy za dwa te przedmioty?
Chyba oczywiste, że za jeden.
Napisz do sprzedającego, że się pomyliłeś i może się dogadacie.
Ok dzięki bo się bałem ze wybule az 6 zl na srubokret bo jedn jest za 3zl :)
Drugi raz zrobiłeś kup teraz? W takim razie zakupiłeś ten przedmiot dwa razy. Sprawdź w zakładce zakupione, żeby mieć pewność. Gdybyś kupił pierwszy raz, to i tak samo zakupienie się już zapisuje i przesyła informację do sprzedawcy. Wystarczyło jedynie w zakupionej aukcji wejść w "opłać zamówienie" (czy jakoś tak) i to zrobić.
Skontaktuj się ze sprzedawcą, jeśli kupiłeś dwa razy. Nie powinno być problemu, by jeden zakup cofnąć.
Trzeba było sprawdzić na swoim koncie Allegro, czy przedmiot rzeczywiście został kupiony i za niego zwyczajnie zapłacić. Jeśli nie, to mogłeś raz jeszcze dać te kup teraz.
Tak. Następnym razem w tym miejscu wyświetli Ci się, czy kupiłeś, czy też nie (jeśli znowu będziesz miał podobną sytuację). Stąd, gdzie to zdjęcie, możesz zapłacić i wybrać metodę tegoż.
Czyli teraz musze czekać na przesyłke tak? i zapłacie za jedną sztuke?
Jeśli tą jedną sztukę opłaciłeś, to tak, pozostaje czekać na przesyłkę... ;)