alkohol i prowadzenia autka
Rano wypiłem 3 piwa, teraz się czuję dobrze, mysle ze zapierdole barszczyk i bedzie ok..
Myślicie że moge jechac?
Nie ma okreslonej ilosci czasu czy wzoru ktory pozwoli obliczyc jak szybko alkohol wyparowuje z człowieka. To zalezy od cech indywidualnych, metabolizm, masa, od tego czy ktos pali i diety.
Poczekaj jeszcze dwie godziny aż skończę pracę. Nie chce mieć dzisiaj problemów.
Jak zapierdolisz kompocik z suszu to możesz, po barszczyku jeszcze nie.
tak to jest jak się znajomi rock&rollowcy zjeżdżają do miasta ;D
Jakie to ma znaczenie? prawa jazdy i tak legalnie 15-latkowie posiadac nie moga:
Od małego moim marzeniem było zostać wysokim, teraz mam 15 lat, 179cm wzrostu, ale jestem cholernie "rozjebany" przez siłownie, a moje marzenie to 182cm:)
Kojarzysz wyzej? Twoje slowa. A teraz wracaj spac, bo mama bedzie krzyczec
Może skończył już 15 i ma 16 ... EEE sorry i tak nie pojedzi... AAA no tak on się chce pochwalić że pije piwo aaaaaaaa
Panowie są święta niech chłopacyna myśli że modelem burago 1:43 też w trasę można ruszyć :)
Wiem że po takiej ilości alkoholu to nie myślisz trzeźwo ale to jest pytanie do twojej mamy, jeśli nie boi się ze jej zarzygasz wóz to wsiadaj śmiało. I powiedz jej żeby starała się omijać dziury.
[4] - To co ty o 20:01 robisz na forum? Bierz się do roboty chłopie, szef na ciebie liczy!
Piotrek.K - wierz mi albo nie, mam wyjebane, ale dziele konto z bratem. Próbujcie, próbujcie..
Ale gościu został zgaszony tutaj...Jakby obok postów była opcja Lubię To to bym kliknął przy [9]...
Wypiłeś swoje pierwsze piwo w życiu, oddychaj, oddychaj...