3 stycznia miałem urodziny
3 stycznia na plecy spadł mi kolejny krzyżyk. Miałem urodziny. Jutro skromnie popiję. Możecie składać mi życzenia.
Bo mi by było miło.
Sto lat.
przykro mi jednak, że musisz się o te życzenia dopraszac, i to w taki arogancki sposób.
Nie ma sprawy, Maciej.
Najlepszego internetu! Żebyś nigdy nie zostawiał drużyny w CS:GO jak zwykle. Żeby przestali przez Ciebie przegrywać. I w ogóle najlepszego! No i lepszych statystyk ode mnie, ale to już w nawiasie, bo wiemy, że to niemożliwe. Naj, naj!
Nie no ludzie deszcz prezentów spadł na mnie tydzień temu. Humorystycznie do tego podeszłem. Mimo wszystko dziękuję i będzie milej jak dalej ktoś coś fajnego pożyczy.
Moda na żebranie p s c minęła, teraz czas na żebranie życzeń.
[7] Dobrze wiesz, że gdyby nie lagi, to mógłbyś mi co najwyżej skiny czyścić. :D
Edit. Wypraszam sobie, 2*!
Zamiast skinów sobie skillsy kup, Panie silver 1. :vvv
Przepraszam ale w moim wątku proszę o spokój. Mieliście mi życzyć zdrowia, pieniędzy i mniejszego apetytu.
/albo nie
:v
Bo mi by było miło.
Przepraszam ale w moim wątku proszę o spokój. Mieliście mi życzyć zdrowia, pieniędzy i mniejszego apetytu.
Czyli że jak ktoś zrobi wątek o swoich urodzinach to mamy wszystko rzucić i pisać tej osobie najlepszego !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!, sto lat i pełno kasy ? Gdybyśmy Cię jeszcze znali osobiście to może by to miało jakiś sens ale tak to ani to frajda ani to zbyt miłe nie jest (proszenie się o życzenia).
To niezle pochlales w urodziny ze po 6 dniach sie obudziles:P
Swoja droga ja mialem urodziny dwa lata temu i tez do jasnej cholery chce zyczenia!